Vrijwilliger worden?

IEDEREEN KAN HELPEN!

Wil jij niet tijdelijk een hond opvangen maar wil je wel graag iets betekenen voor onze honden dan zijn er nog tal van mogelijkheden waarvoor wij vrijwilligers nodig hebben. Wil jij het team van HomelessDogs versterken met jouw talenten? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Denk hierbij aan:

  • Inzamelingsacties.
  • Chauffeurs (honden vanaf de vluchthaven/gastgezin naar gastgezin/adoptieouders rijden).
  • Voorcontrole bij adoptanten. 
  • Promotie op plaatselijke festiviteiten.

Heb jij zin en tijd om ons (maar dus vooral de honden) te helpen?
Neem dan gerust contact met ons op!

GASTGEZIN

Bij HomelessDogs zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare gastgezinnen.

Honden die al in Nederland zijn hebben in de regel vaak een hogere kans op adoptie. Wil jij graag een hond een hogere kans op een goed thuis geven of wil je graag een hond voor minder dan 15 jaar kijk dan eens op deze pagina of gastgezin zijn iets voor jou is.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar gezinnen die begrijpen wat het betekend een hond uit het buitenland op te vangen. Deze honden hebben veelal nog nooit in een huis geleefd en moeten dus meestal nog van alles leren. Denk hierbij aan zindelijkheidstraining, alleen thuisblijven, het leven volgens huisregels maar ook spelen, delen en knuffelen kunnen nog onbekend terrein zijn. We zoeken dus ook mensen/gezinnen die er echt voor gaan bij deze honden.

DONATIE

HomelessDogs vindt het terugdringen van de oorsprong van het zwerfdierenprobleem erg belangrijk. Wij steunen en financieren daarom ook diverse projecten in het buitenland die dit mogelijk maken.

Iedere sterilisatie of castratie voorkomt onnodig dierenleed voor tientallen honden.
Een voorbeeld:
Een teefje werpt gemiddeld 4 pups, 2 keer per jaar. De helft hiervan zijn teefjes die weer hetzelfde aantal pups ter wereld brengen. Snel berekend zijn dit in 5 jaar tijd maar liefst 1364 puppy’s!.
De sterilisatie van maar 1 hond kan dus in 5 jaar dus wel 1364x dierenleed op straat voorkomen.

Wilt u ons helpen met de projecten in het buitenland m.b.t. sterilisatie of castratie van een hond steun ons dan met een gift. Wij zijn blij met iedere euro!