Senioren

Alle senioren zijn gechipt, gevaccineerd, geneutraliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Momenteel verblijven er geen senioren in Nederland bij een gastgezin. 

In Portugal

Sam

Sam, een vrolijke, energieke man van 6 jaar ( geboren 2014 ). Sam is op straat gedumpt, en door bezorgde mensen naar het asiel gebracht. Omdat Sam op straat gedumpt is, gaan wij er vanuit dat hij gewent is aan het leven in een huis. Dit zal uiteraard bij aankomst in Nederland wel even wennen zijn. Sam is een sociale hond, zowel met reutjes als teefjes. Ook kinderen zijn geen bezwaar. Of Sam met katten kan, is ons onbekend. Wat wij wel weten, is dat Sam een geweldige lieve hond is, die het dubbel en dwars verdient om zijn forever home te vinden. Sam heeft een schofthoogte van rond de 50 cm en weegt ongeveer 15 kilo. Sam kan al mee lopen aan de riem en is een echte allemansvriend. Hij komt dan ook graag knuffeltjes bij je halen, of daagt je uit om samen te gaan spelen.

Horus

Mogen wij u voorstellen aan Horus. Een reutje van 6 jaar jong ( 2014 ). Horus is een sociale man, zowel met reutjes als met teefjes. Ook kinderen vind hij wel leuk, maar of hij katten ook gezellig vind weten wij niet ( dit zou eventueel getest kunnen worden). Horus is op straat gevonden en naar een kennel gebracht. Zijn schofthoogte is tussen de 50 en 55 cm, en hij weegt rond de 22 kilo. Horus is een vriendelijke, lieve, sociale, vrolijke en aanhankelijke hond, die het heerlijk vind om bij je te zijn. Deze knappe man kan al een beetje mee lopen aan de riem en geniet dan ook met volle teugen als hij een blokje om mag met 1 van de vrijwilligers. Horus is een slimme jongen en heeft dan ook snel door wat er van hem verwacht word. Spelletjes waar er lekkere koekjes verstopt zijn die hij mag opzoeken zijn helemaal zijn ding. Hij gaat dan ook vol enthousiasme opzoek naar de lekkere beloning. Horus is een echte allemansvriend en wil dan ook graag nieuwe vriendjes maken.