Senioren

Alle senioren zijn gechipt, gevaccineerd, geneutraliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Momenteel verblijven er geen senioren in Nederland bij een gastgezin. 

In Portugal

Daisy

Deze dame op leeftijd is Daisy. Daisy is een teefje van 10/11 jaar ( 2010 ). Zij is al puppy naar de kennel gebracht, en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds haar gouden mandje niet gevonden. Dit is geheel buiten haar schuld om, want Daisy is een vriendelijke, vrolijke, sociale en rustige dame. Ook kan zij wel eventjes alleen thuis zijn en lopen aan de riem gaat ook steeds beter. Daisy heeft een schofthoogte van 45cm en weegt rond de 13 kilo. Daisy is een echte allemansvriend en laat geen kans onbenut om een knuffeltje te komen halen. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Of zij met katten kan, weten wij niet. Ondanks haar leeftijd, heeft Daisy nog steeds haar gekke momentjes en is ze zo speels als een puppy.

Manifred geadopteerd

Manifred is een lieve, vriendelijke, maar vooral geweldige reu die het heerlijk vind om knuffeltjes te komen halen. Hou oud Manifred precies is, weten wij niet. Zijn leeftijd word geschat tussen de 6 en 8 jaar jong. Manifred had chronische oorontsteking in beide oren toen hij uit de kennel gehaald werd en naar de zorgboerderij gebracht werd. Hij is hier inmiddels voor geopereerd en zijn ene oor is volledig hersteld. Zijn andere oor moet zo nu en dan nog wel schoon gemaakt worden. Manifred heeft een schofthoogte van rond de 45 cm en weegt ongeveer 17 kilo. Manifred is een sociale, vrolijke jongeman die nog vol vreugde in het leven staat.