Senioren

Alle senioren zijn gechipt, gevaccineerd, geneutraliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Momenteel verblijven er geen senioren in Nederland bij een gastgezin. 

In Portugal

Cora geadopteerd

Deze mooie seniore dame is Cora, een teefje van rond de 8 jaar. Cora is een grote lieve lobbes die geen vlieg kwaad doet, en heeft dan ook het liefst de hele dag gezelschap van de puppy’s en de andere honden om zich heen heeft. Zij is sociaal naar honden en vind het leuk om kennis te maken met andere viervoeters die zij tegenkomt. Dus laat je niet afschrikken door haar imposante uiterlijk want schijn bedriegt in dit geval. Cora loopt netjes mee aan de riem, en je hoeft voor haar niet als een jonge hinde uren in het bos rond te rennen. Gewoon een rustige wandeling met zo nu en dan een momentje van enthousiasme en genieten van de omgeving. Eenmaal thuis vind Cora het heerlijk om lekker even bij te komen op haar eigen plekje, maar gezellig bij je op de bank vind zij ook geen probleem, al zul je dan zelf waarschijnlijk op de grond zitten ( smiley ). Omdat Cora zo’n gezelligheidsdier is zijn wij opzoek naar mensen die al een hond hebben die Cora heerlijk kan bemoederen, want dat is wat zij het liefst doet, zorgen voor andere honden.

Dolly geadopteerd

Dolly is een wat oudere dame, maar wat gunnen we haar nog een paar mooie jaren!! Dolly is een teef van ongeveer 8 jaar jong. De kinderen van Dolly’s 1 ste baasje hebben haar naar een doding station gebracht. Dit omdat ze geen tijd voor Dolly hadden. Vrijwilligers hebben Dolly uit het station gehaald en onder gebracht bij een zorg hotel. Vanuit daar is ze geadopteerd door een hele lieve vrouw. Helaas heeft deze vrouw 11 maanden later een hersenbloeding gekregen en was er dermate slecht aan toe dat ze niet meer voor Dolly kon zorgen. Het zorg hotel heeft Dolly opgehaald en ons gevraagd of we haar nog een mooie oude dag wilde bezorgen in Nederland. Momenteel verblijft zij nog in Portugal. Dolly heeft een schofthoogte van 39 cm een kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes. Zo ook kan zij met kinderen en katten onbekend.