Senioren

Alle senioren zijn gechipt, gevaccineerd, geneutraliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Momenteel verblijven er geen senioren in Nederland bij een gastgezin. 

In Portugal

Sam

Sam, een vrolijke, energieke man van 6 jaar ( geboren 2014 ). Sam is op straat gedumpt, en door bezorgde mensen naar het asiel gebracht. Omdat Sam op straat gedumpt is, gaan wij er vanuit dat hij gewent is aan het leven in een huis. Dit zal uiteraard bij aankomst in Nederland wel even wennen zijn. Sam is een sociale hond, zowel met reutjes als teefjes. Ook kinderen zijn geen bezwaar. Of Sam met katten kan, is ons onbekend. Wat wij wel weten, is dat Sam een geweldige lieve hond is, die het dubbel en dwars verdient om zijn forever home te vinden. Sam heeft een schofthoogte van rond de 50 cm en weegt ongeveer 15 kilo. Sam kan al mee lopen aan de riem en is een echte allemansvriend. Hij komt dan ook graag knuffeltjes bij je halen, of daagt je uit om samen te gaan spelen.

Manifred

Manifred is een lieve, vriendelijke, maar vooral geweldige reu die het heerlijk vind om knuffeltjes te komen halen. Hou oud Manifred precies is, weten wij niet. Zijn leeftijd word geschat tussen de 6 en 8 jaar jong. Manifred had chronische oorontsteking in beide oren toen hij uit de kennel gehaald werd en naar de zorgboerderij gebracht werd. Hij is hier inmiddels voor geopereerd en zijn ene oor is volledig hersteld. Zijn andere oor moet zo nu en dan nog wel schoon gemaakt worden. Manifred heeft een schofthoogte van rond de 45 cm en weegt ongeveer 17 kilo. Manifred is een sociale, vrolijke jongeman die nog vol vreugde in het leven staat.