Senioren

Alle senioren zijn gechipt, gevaccineerd, geneutraliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Momenteel verblijven er geen senioren in Nederland bij een gastgezin. 

In Portugal

Aurora

Deze golden oldie is Aurora, een teefje van 7 jaar. Aurora is de moeder van Tora en Atena en zij is samen met haar pups door de gemeente in beslag genomen en ondergebracht op een veilige plek. Inmiddels zijn haar pups, geen pups meer maar jonge dames van 2 jaar. Al die tijd wacht Aurora nog steeds op haar gouden mandje, waar zij eindelijk kan gaan genieten van een zorgeloos leventje. Aurora heeft een rustig karakter en is sociaal met reutjes, teefjes, kinderen en katten. Spelen en hardloop wedstrijdjes hoeven voor haar niet zo nodig meer, zij geniet liever van de relax momentjes samen met haar baasjes. Ondanks haar rustige en kalme karakter vind zij een kleine wandeling wel prettig, even de beentjes strekken en wat geurtjes uit de omgeving opdoen. Aurora is een echte allemansvriend en vind het reuze interessant om ook eens gezellig bij de visite op de bank te zitten. Aurora heeft een schofthoogte van rond de 50 cm en weegt tussen de 15 en 18 kilo. Zij kan wel eventjes alleen thuis zijn, maar is geen waakhond die aanslaat als er gespuis voor het huis langs loopt. Eigenlijk is Aurora de ideale hond voor iemand die een gezelschap diertje zoek om samen mee te knuffelen. Niks moet,         ( bijna ) alles mag.

Dolly geadopteerd

Dolly is een wat oudere dame, maar wat gunnen we haar nog een paar mooie jaren!! Dolly is een teef van ongeveer 8 jaar jong. De kinderen van Dolly’s 1 ste baasje hebben haar naar een doding station gebracht. Dit omdat ze geen tijd voor Dolly hadden. Vrijwilligers hebben Dolly uit het station gehaald en onder gebracht bij een zorg hotel. Vanuit daar is ze geadopteerd door een hele lieve vrouw. Helaas heeft deze vrouw 11 maanden later een hersenbloeding gekregen en was er dermate slecht aan toe dat ze niet meer voor Dolly kon zorgen. Het zorg hotel heeft Dolly opgehaald en ons gevraagd of we haar nog een mooie oude dag wilde bezorgen in Nederland. Momenteel verblijft zij nog in Portugal. Dolly heeft een schofthoogte van 39 cm een kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes. Zo ook kan zij met kinderen en katten onbekend.