Over ons

JOLANDA BANEMAN
(OPRICHTSTER EN VOORZITTER)

Onze Jolanda is de voorzitter en oprichtster van onze stichting. Met liefde voor alle honden maakt zij de o zo belangrijke beslissingen zoals alleen zij dat kan. Jolanda heeft jarenlang ervaring met het begeleiden en (her)plaatsen van honden in foster- en adoptiegezinnen. Zij heeft regelmatig contact met de shelters in het buitenland en staat ze bij met raad en daad. Jolanda is ook verantwoordelijk voor de boekhouding en de jaarrekeningen van de stichting en begeleid met hart en ziel de transporten. Ons gouden brein van de stichting.

STACEY BUSMAN
(OPRICHTSTER EN PENNINGMEESTER)

Onze Stacey heeft samen met Jolanda in 2013 de stichting opgericht. Zij is het Social Media wonder van de stichting en functionaris Gegevensbescherming. Als rechterhand van Jolanda, vervangt zij Jolanda tijdens haar afwezigheid. Met haar creatieve woordenschat maakt zij de meest passende advertenties voor al onze honden en naast Jolanda is ook Stacey een zeer waardevolle kracht wanneer het gaat om het maken van beslissingen die belangrijk zijn voor de toekomst van onze stichting.

 

KARIN DE JONG
(SECRETARIS)

Onze Karin is met haar juridische achtergrond en ervaring in de financiële sector het toeziend oog van de stichting. Zij archiveert en digitaliseert alle stukken en verzorgt voor een groot deel de nazorg. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven en zorgt zij ervoor dat onze vergaderingen netjes worden genotuleerd.

Hilda Lindeboom-Brouwers
(Coördinator transport)

Onze Hilda is 1 van de vrijwilligers die altijd voor ons klaarstaat. Zij is begonnen als gastgezin en is ervaringsdeskundige in het opvangen van getraumatiseerde honden. Vele honden hebben dankzij haar gouden hart een warm mandje gevonden! Hoewel Hilda zich onmisbaar heeft gemaakt als gastgezin, wilde zij nog meer voor de stichting kunnen betekenen. Zij heeft zich ingezet bij meerde transport dagen en haar hulp is van grote waarde gebleken. Daarom mag zij zich inmiddels coördinator Transport noemen.