Pups

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd naar leeftijd , worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Tico

Tico is een lieve gecastreerde vrolijke puber van 9 maanden oud. Hij is met 4 dagen oud op straat gevonden in Portugal samen met een broertje en een zusje. Met 15 weken zijn ze naar Nederland gekomen en is Tico in een heerlijk huisje terecht gekomen. Helaas heeft zijn baasje in verband met gezondheidsproblemen de keuze moeten maken om een ander huisje te zoeken voor Tico. Tico was als kleine pup bang voor bijna alles maar dit heeft hij met zijn baasje voor het grootste deel overwonnen, alleen sommige mannen blijft hij erg spannend vinden. Dit uit zich vooral in blaffen. Verder is Tico erg nieuwsgierig, vriendelijk, zachtaardig en houdt van aandacht. Hij is zeer intelligent en kan snel verveeld raken. Hierdoor kan hij op dit moment max 3 uur alleen zijn, daarna gaat hij iets zoeken om zichzelf te vermaken ;). Wellicht is een andere hond erbij een oplossing. Daarbij is hij nog jong dus met de juiste training kan dit nog verbeteren. Hij heeft veel aan hersenspelletjes en is een ideale hond om samen cursussen mee te doen. Een hond die niet genoegen neemt met drie keer per dag een blokje om. Maar echt graag nieuwe dingen onderneemt. Tico kan goed opschieten met andere honden. Een echte peacemaker, als er een conflict ontstaat in een bekende roedel springt hij ertussen om de boel te sussen. Hij houdt ontzettend van spelen en ravotten. Vind het dan ook heerlijk om in de duinen of het bos los te lopen en te spelen met andere honden. Tico heeft zijn diploma van de puppy cursus en kent de basis commando’s. Hij is leergierig en doet alles voor eten. Hij trekt niet aan de lijn (tenzij hij een kat ziet) en luistert goed bij het loslopen. Tico is een sterke hond en weegt nu 29 kilo.

Raksha

Raksha is samen met haar broers en zussen geboren op 10 september 2019. Raksha geboren met een kleine afwijking / handicap aan haar achter pootjes, hier heeft ze echter niet veel last van en kan goed mee komen met haar broers en zussen. Wel gaat de dierenarts haar nog even controleren en kijken of er eventueel een correctie nodig is. Raksha geniet van het leven, is een nieuwsgierig dametje en zit vol energie. Zij vind het heerlijk om met haar broers en zussen te spelen maar kan ook genieten als ze lekker bij je op schoot mag liggen om te knuffelen.

Hilly gereserveerd

Hilly is een teefje van bijna 4 maandjes jong. Hilly is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met haar moeder, broertjes en zusjes en andere honden. Hilly is een enthousiaste en sociale pup,die houdt aandacht en ook van lekker spelen met broertjes en zusjes Deze pup is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen.Ze heeft momenteel een schofthoogte van 32 cm en weegt rond de 7,5 kilo. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

In Portugal

Jessie gereserveerd

Deze kleine drukte maker is Jessie!! Jessie is samen met haar zusje geboren op 20 november bij een opvang gezin. Jessie is gek op kinderen, maar houdt ook van lekker ravotten met haar moeder en zusje. Jessie is lekker actief en houdt van lekker gek doen. Dit pupje is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Ze verblijven nu nog samen met hun moeder bij het opvang gezin in Portugal, maar zijn bijna klaar om af te reizen naar Nederland

Mimosa

Deze onbevangen speelse pup is Mimosa!! Mimosa is een teefje van 3 maandjes jong. Dit is geschat door een dierenarts en weegt momenteel 3,9 kilo. Deze pup verblijft momenteel nog in Portugal samen met Cristy en de moeder van Cristy. Deze kleine meid is afgegeven bij een dierenarts, door mensen die zeggen haar gevonden te hebben. Toen was ze nog maar net 8 weekjes. Er is in de wijk nog gevraagd of iemand wist van wie ze was. Ze was ook niet gechipt. Waarschijnlijk is ze gedumpt door mensen. Mimosa is een kleine spring in het veld. Lekker speels en onbevangen. 

Cristy

Dit kleine beertje is Cristyl!! Cristy is een teefje van 3 maandjes jong. Cristy is gevonden samen met haar moeder in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal bij een gastgezin samen met haar moeder en andere honden. Cristy is erg mens gericht, maar houdt ook van lekker spelen en gek doen met andere hondjes. Deze kleine lomperd is echt geweldig. (video beschikbaar) Ze is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. De verwachting is dat deze pup best groot zal worden. Haar moeder is een x Serra. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen.

Bonnie gereserveerd

Deze kleine schat is Bonnie!! Bonnie is een teefje, geboren op 20 november en verblijft samen met haar moeder en zusje bij een opvang gezin. Bonnie is geboren samen met haar zusje Jessy in een opvanggezin. Kort nadat haar moeder Shirley van straat was gehaald. Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder en zusjes en andere honden. Bonnie is erg mens gericht, maar houdt ook van lekker ravotten met haar moeder en zusje. Bonnie is de rustigste van de 2. Dit Pupje is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze lieverd wordt klaargemaakt om naar Nederland af te reizen.

Henny

Deze vrolijke spontane dame is Henny!! Henny is een teefje van 9 maandjes jong. Henny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusje en andere honden. Henny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze jonge dame is super enthousiast en staat vrolijk in het leven. is een pup. Ze is lekker speels en onbevangen. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

Hanny

Maak kennis met Hanny!! Hanny is een teefje van 9 maandjes jong. Hanny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusjes en andere honden. Hanny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze pup is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen.

Hero

Dit is Hero, een jonge Duitse staande ( draadhaar) mix geboren op 1 april 2019.Hero zat samen met zijn broers en zussen in een asiel, hij is als enige overgebleven uit het nest omdat hij niet zo dapper is. Hero is een verlegen mannetje die van knuffelen houd. Omdat er bij het gastgezin meerdere honden lopen durft Hero zelf niet naar zijn opvang moeder te lopen en een knuffeltje te halen, want ja, dan wil de rest van de roedel ook aandacht en dat is dan toch wel heel eng nog allemaal. Spelen vind hij wel leuk om te doen met een aantal mede oppas honden. Voor Hero zijn wij opzoek naar een liefdevol thuis met het liefst 1 andere hond waar hij mee kan spelen en waar zijn zelfvertrouwen weer terug komt. Iemand die met veel liefde en geduld Hero veilig wil laten voelen en weer leren vertrouwen in de mens. Hero houd er van om lekker op de bank / stoel te liggen en languit te genieten van het voor hem zo verdiende zachte bedje.

Haico

Haico is een reutje van bijna 9 maandjes jong. Haico is gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft momenteel een schofthoogte van 37 cm en weegt momenteel 8,5 kilo. Haico is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is bijna klaar om naar Nederland af te reizen

Sky

Dit is Sky. Een vriendelijke en vrolijke jongeman van 7 maanden. Hij vind iedereen aardig, mensen, reutjes, teefjes en een ander soort dierenvriendjes zijn ook geen bezwaar. Sky weegt rond de 10 kilo, heeft een schofthoogte van 38 cm en loopt goed mee aan de riem. Deze allemansvriend verblijft nu nog in Portugal en zou heel graag over willen komen naar Nederland. Samen nieuwe hoofdstukken maken en een zorgeloze toekomst tegemoet gaan.

Hessel

Hessel is een reutje bijna 9 maandjes jong. Hessel is samen met zijn moeder broertjes en zusjes gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft een schofthoogte van 35 cm en weegt momenteel 8 kilo. Hessel is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

Litlle Lilly

Little Lilly is ongeveer 6 a 7  maanden jong. Lilly heeft in die paar maanden al heel wat mee gemaakt, zij is gevonden met haar darmpjes aan de buitenkant ( Rectum Prolaps ). Na 3 operaties en heel veel liefde is zij nu volledig hersteld. Ondanks alles is zij een vrolijke en speelse jonge pup. Little Lilly is sociaal met reutjes en teefjes en vind het heerlijk om lekker in het gras te rollen en rond te rennen.

Bombay

Dit is Bombay, een knappe jonge vent van ongeveer 6 maanden jong. Hij is samen met een groepje andere honden gevonden aan dezelfde weg ergens in de heuvels van Portugal. Bombay vind het heerlijk om lekker in de schaduw te liggen en is gek op een beetje aandacht. Hij heeft een rustig maar toch ook nieuwsgierig karakter en, zoals elke jonge hond vind hij spelen en een wandeling op zijn tijd ook helemaal geweldig. 

Bastogne

Bastogne is een teefje van ongeveer 6 maandjes jong. Zoals veel honden In Portugal is ook Bastogne langs de kant van de weg gedumpt. Een vriendelijke voorbijganger heeft Bastogne mee genomen en naar een opvanggezin gebracht. Het is een vrolijke, lieve en speelse meid die het vertrouwen in de mens nog niet kwijt is. Bastogne heeft haar naam te danken aan het groepje andere honden van haar leeftijd die ook langs dezelfde weg gevonden zijn, deze hebben ook allemaal een soort koekje naam en Bastogne mocht daarin niet ontbreken. Deze mooie dame geniet met volle teugen van elke nieuwe dag en zou graag haar forever home vinden.