Pups

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd naar leeftijd , worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu

In Nederland

Er verblijven momenteel geen pups bij een gastgezin in Nederland

In Portugal

Xenon

Mogen wij je voorstellen aan Xenon. Een reutje van 10 maanden ( oktober 2019 ). Xenon is samen met zijn broer en zussen bij het asiel afgegeven. Waarom zij daar gebracht zijn, weten we niet. Wat wij wel over Xenon kunnen vertellen is dat hij een vriendelijke, sociale en vooral lieve jonge man is. Hij heeft een schofthoogte van rond de 42 cm en weegt ongeveer 11 kg. Xenon vind het heerlijk om lekker te spelen, en is dan ook een vrij actieve hond. Wel moeten wij er bij vertellen dat als hij eenmaal in Nederland is, wel even zal moeten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Xenon kan met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Aan de riem lopen moet hij nog leren, maar aangezien het een slimme jongen is, zal hij dit vrij snel onder de knie hebben. Ondanks zijn kleine staartje, kan hij er heel goed mee kwispelen.

Hanny gereserveerd

Maak kennis met Hanny!! Hanny is een teefje van 10 maandjes jong. Hanny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusjes en andere honden. Hanny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze pup is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen.

Xina

Ook Xina is 1 van de pups die samen met haar broers en zussen bij het asiel gebracht is, en haar naam te danken heeft aan een oproepje op Facebook. Xina is geboren in Oktober 2019, heeft een schofthoogte van 48 cm en weegt rond de 13 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Of zij ook met katten kan, is niet bekend. Xina is een pientere dame, en weet dan ook wat zij wel en niet prettig vind. Als zij iets onbekends ziet, zal zij eerst even goed observeren wat er allemaal gebeurd voordat zij een beslissing maakt. Xina heeft net als haar andere broers en zussen en kort staartje, hier is zij mee geboren en geen last van. Zij kan nog net zo hard kwispelen als een hond met een lange staart. Xina vind het geweldig om lekker dicht bij je te zijn. Wandelen vind zij ook leuk om te doen, al zal dit nog wel enige training vereisen.

Xanne gereserveerd

Xanne, een teefje uit het nest waarvan alle namen met de letter X beginnen. Zij is samen met haar broers en zussen naar een asiel gebracht. Xanne is geboren in oktober 2019, heeft een schofthoogte van rond de 47cm en weegt ongeveer 12 kilo. Xanne heeft een lief karakter en vind het heerlijk om bij je te zijn. Als zij eenmaal gewent is aan haar nieuwe omgeving kruipt Xanne helemaal uit haar schulpje, en zie je een speelse en vrolijke dame tevoorschijn komen. Xanne geniet zichtbaar van alle aandacht die ze krijgt en komt dan ook graag aandacht bij je vragen. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen, of zij met katten kan is nog niet bekend. Aan de riem lopen moet zij nog leren, maar dit zal deze slimme dame snel onder de knie hebben.

Zerra geadopteerd

Deze knappe dame is Zerra, en zij is nu bijna 6 maanden. Zij wacht al sinds zij een nog kleiner meisje was op haar gouden mandje. Zerra is een lieve, vriendelijke en vrolijke pup. Sociaal met reutjes, teefjes, katten, en kinderen vind zij ook geweldig om mee spelen. Al zal zij eerst wel even verlegen worden van de gezellige drukte in Nederland. Maar eenmaal gewent, dan word het lachen, gieren en brullen met deze energieke spring in het veld.