Pups

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd naar leeftijd , worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Raksha

Raksha is samen met haar broers en zussen geboren op 10 september 2019. Raksha geboren met een kleine afwijking / handicap aan haar achter pootjes, hier heeft ze echter niet veel last van en kan goed mee komen met haar broers en zussen. Wel gaat de dierenarts haar nog even controleren en kijken of er eventueel een correctie nodig is. Raksha geniet van het leven, is een nieuwsgierig dametje en zit vol energie. Zij vind het heerlijk om met haar broers en zussen te spelen maar kan ook genieten als ze lekker bij je op schoot mag liggen om te knuffelen.

In Portugal

Camisa

Deze vrolijke jonge meid is Camisa, een teefje van 4 maanden jong. Camisa vind het heerlijk om samen met haar broer te spelen. Als haar broer eventjes geen zin heeft, of voor de zoveelste keer, afgeleid word dan zoekt zij een ander speelmaatje om lekker mee te ravotten. Camisa is een sociale dame en is vriendelijk tegen iedereen die zij tegen komt en wil dan ook met iedereen vriendjes zijn. Na een drukke dag vriendjes maken ligt Camisa toch het liefst lekker warm in haar mandje ( of nog liever naast haar baasjes ) om even haar schoonheidsslaapje te doen. Camisa is samen met haar broer gevonden in de bergen van Portugal. Zij weegt rond de 10 kilo en heeft een schofthoogte van 36/37 cm.

Moksie

Deze zachtaardige dame is Moksie! Deze jonge dame van 8 maandjes jong is als pup geadopteerd, maar omdat de toenmalige eigenaar geen baan kon vinden in de omgeving is hij verhuisd naar een andere plaats voor zijn baan. De hond mocht en kon niet mee. Hij heeft toen de Moksie aan zijn vader gegeven. Zijn vader is in tussentijd zo achteruit gegaan, dat deze niet meer is staat is om de hond te bieden wat ze nodig heeft. Nu is ons de gevraagd of wij willen helpen voor Moksie een thuis te vinden Deze pup verblijft momenteel nog in Portugal, maar is klaar voor de reis naar Nederland. Ze heeft een schofthoogte van 39 cm en weegt 10 kilo. Ze loopt goed aan de lijn. Is zindelijk. Kan goed overweg met soortgenootjes Zij is heel relaxt en heeft een hoog knuffel gehate.

Bombay

Dit is Bombay, een knappe jonge vent van ongeveer 8 maanden jong. Hij is samen met een groepje andere honden gevonden aan dezelfde weg ergens in de heuvels van Portugal. Bombay vind het heerlijk om lekker in de schaduw te liggen en is gek op een beetje aandacht. Hij heeft een rustig maar toch ook nieuwsgierig karakter en, zoals elke jonge hond vind hij spelen en een wandeling op zijn tijd ook helemaal geweldig. 

Bastogne

Bastogne is een teefje van ongeveer 8 maandjes jong. Zoals veel honden In Portugal is ook Bastogne langs de kant van de weg gedumpt. Een vriendelijke voorbijganger heeft Bastogne mee genomen en naar een opvanggezin gebracht. Het is een vrolijke, lieve en speelse meid die het vertrouwen in de mens nog niet kwijt is. Bastogne heeft haar naam te danken aan het groepje andere honden van haar leeftijd die ook langs dezelfde weg gevonden zijn, deze hebben ook allemaal een soort koekje naam en Bastogne mocht daarin niet ontbreken. Deze mooie dame geniet met volle teugen van elke nieuwe dag en zou graag haar forever home vinden. 

Haico

Haico is een reutje van bijna 10 maandjes jong. Haico is gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft momenteel een schofthoogte van 37 cm en weegt momenteel 8,5 kilo. Haico is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is bijna klaar om naar Nederland af te reizen

Hanny

Maak kennis met Hanny!! Hanny is een teefje van 10 maandjes jong. Hanny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusjes en andere honden. Hanny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze pup is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen.

Litlle Lilly

Little Lilly is ongeveer 8 a 9  maanden jong. Lilly heeft in die paar maanden al heel wat mee gemaakt, zij is gevonden met haar darmpjes aan de buitenkant ( Rectum Prolaps ). Na 3 operaties en heel veel liefde is zij nu volledig hersteld. Ondanks alles is zij een vrolijke en speelse jonge pup. Little Lilly is sociaal met reutjes en teefjes en vind het heerlijk om lekker in het gras te rollen en rond te rennen.

Muffy

Muffy is een reutje van 4 maanden jong, hij werd als kleine pup gevonden en naar het asiel gebracht. Muffy is een vriendelijke en sociale jongeheer. Hij weegt momenteel ongeveer de 5 kilo en heeft een schofthoogte van rond de 20-25cm. Muffy vind iedereen aardig en is nieuwsgierig van aard.

Henny

Deze vrolijke spontane dame is Henny!! Henny is een teefje van 10 maandjes jong. Henny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusje en andere honden. Henny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze jonge dame is super enthousiast en staat vrolijk in het leven. is een pup. Ze is lekker speels en onbevangen. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

Sky

Dit is Sky. Een vriendelijke en vrolijke jongeman van 9 maanden. Hij vind iedereen aardig, mensen, reutjes, teefjes en een ander soort dierenvriendjes zijn ook geen bezwaar. Sky weegt rond de 10 kilo, heeft een schofthoogte van 38 cm en loopt goed mee aan de riem. Deze allemansvriend verblijft nu nog in Portugal en zou heel graag over willen komen naar Nederland. Samen nieuwe hoofdstukken maken en een zorgeloze toekomst tegemoet gaan.

Chako gereserveerd

Ons fotomodel Chako is een reutje van 4 maanden jong. Hij is samen met zijn zusje gevonden in de bergen in Portugal. Chako vind het heerlijk om lekker rond te snuffelen en is dan ook vrij nieuwsgierig. Als er een spinnetje of miertje voorbij komt lopen staat Chako te kijken wat het beestje allemaal aan het doen is, en of hij er misschien ook mee kan spelen. Al snel komt hij er achter dat hij toch beter met zijn zus kan gaan spelen, want dat is veel leuker. Ondanks zijn speelse en nieuwsgierige karakter vind Chako het ook fijn om bij de mensen te zijn en veel knuffeltjes en aandacht te krijgen. Kortom: Chako is een vriendelijke en vrolijke pup die graag met zijn baasje de wereld wil ontdekken. Chako heeft een schofthoogte van rond 38 cm en weegt ongeveer 8,5 kilo. 

Janis gereserveerd

Janis is een teefje van 4 maanden oud. Zij is door lieve mensen uit het dodingsstation gered. Janis is een vriendelijke en sociale dame die het heerlijk vind om lekker te spelen. Zij leert momenteel lopen aan een riem en doet het tot nu toe heel erg goed. Janis is sociaal met andere honden en is goed met kinderen.

Luna gereserveerd

Deze mooie dame is Luna, een teefje van rond de 5 maanden jong.Luna is een vriendelijk dame die zichtbaar van het leven geniet. Zij vind het dan ook heerlijk om lekker te spelen en te ravotten. Luna was in Portugal geadopteerd. Maar blijkbaar hadden de adoptanten er niet goed over nagedacht wat de verzorging en opvoeding van een puppy inhoud, en hebben haar terug gebracht naar het asiel. Ondanks alles is Luna vrolijk en sociaal gebleven, ook is zij het vertrouwen in de mens niet kwijt geraakt.

Loez gereserveerd

Deze mooie dame is Loez, een teefje van 4 maanden jong. Loez is samen met haar zus Pimenta achtergelaten in een bos. Wij vermoeden dat zij wel een huis gewent zijn, maar om een voor ons onbekende reden, zijn achtergelaten door hun baasjes. Loez is vriendelijk naar mensen en honden, wel vind zij het heel spannend en is zij soms een beetje terughoudend bij dingen die nieuw voor haar zijn. Loez heeft een schofthoogte van 25/30cm.

Pimenta gereserveerd

Pimenta is samen met haar zus Loez achter gelaten in een bos. Pimenta is een teef van 4 maandjes oud, wij denken dat zij wel een huis gewent is, maar om een door ons onbekende reden, is achtergelaten. Pimenta houd van aandacht en zoekt steun bij haar baasjes in het ontdekken, van de voor haar, grote boze wereld. Net als haar zus is Pimenta vriendelijk naar mensen en honden, al vind zij nieuwe dingen toch vaak nog een beetje spannend. Pimenta heeft een schofthoogte van rond de 25/30cm

Dobby gereserveerd

Dit zachtaardige kleine mannetje is Dobby!! Dobby is een reutje van 5 maandjes jong. Dobby hebben we uit een vreselijk asiel gehaald vlakbij Lissabon (Midden Portugal). Momenteel verblijft hij in de opvang in Portugal en wordt klaar gemaakt voor de reis naar Nederland. Dobby is erg mens gericht en aanhankelijk, maar kan ook lekker spelen en gek doen met soortgenootjes, reutjes teefjes maakt niet uit. Dobby heeft een heel zacht karakter en zal als hij volwassen is rond de 7 kilo gaan wegen. Hij heeft momenteel een schofthoogte van 27 cm en weegt nog geen 4,8 kilo.

Hessel gereserveerd

Hessel is een reutje bijna 10 maandjes jong. Hessel is samen met zijn moeder broertjes en zusjes gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft een schofthoogte van 35 cm en weegt momenteel 8 kilo. Hessel is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen.