Pups

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd naar leeftijd , worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu

In Nederland

Er verblijven momenteel geen pups bij een gastgezin in Nederland

In Portugal

Kepper

Kepper is een kruising Labrador teefje, van tussen de 8 maanden, en 1 jaar jong. Kepper verblijf momenteel bij een gastgezin in Portugal, en doet het daar super goed. Zo kan zij al mee in de auto, aan de riem lopen en eventjes alleen thuis zijn. Dat eventjes alleen thuis zijn, kan 4 uurtjes. Daarna gaat zij zich vervelen. Kepper is een echte lekkerbek, en eet dan ook ( bijna ) alles wat je haar voorschotelt. Wat zo zijn voordelen heeft, want voor een koekje doet deze slimme dame maar al te graag wat je van haar vraagt. Kepper is sociaal met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Kinderen is zij heel geduldig mee. Kepper heeft een schofthoogte van 50cm, houd van knuffeltjes en is een echte allemansvriend. Iedereen is welkom, maar als er gespuis rond het huis loopt, laat zij wel weten dat zij beter een deurtje ( of 2 ) verder kunnen gaan. Kepper is een speelse jongedame en een echte gezinshond

Xina gereserveerd

Ook Xina is 1 van de pups die samen met haar broers en zussen bij het asiel gebracht is, en haar naam te danken heeft aan een oproepje op Facebook. Xina is geboren in Oktober 2019, heeft een schofthoogte van 48 cm en weegt rond de 13 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Of zij ook met katten kan, is niet bekend. Xina is een pientere dame, en weet dan ook wat zij wel en niet prettig vind. Als zij iets onbekends ziet, zal zij eerst even goed observeren wat er allemaal gebeurd voordat zij een beslissing maakt. Xina heeft net als haar andere broers en zussen en kort staartje, hier is zij mee geboren en geen last van. Zij kan nog net zo hard kwispelen als een hond met een lange staart. Xina vind het geweldig om lekker dicht bij je te zijn. Wandelen vind zij ook leuk om te doen, al zal dit nog wel enige training vereisen.