Pups

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd naar leeftijd , worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu

In Nederland

Raksha geadopteerd

Raksha, our little bundle of Joy!
Raksha is een ontzettend lieve jonge hond van rond de 7 maanden jong ( 10 september 2019 ). Deze kleine dame moet nog veel leren maar zal al snel je hart veroveren met haar blijdschap! In het opvanggezin gaat het heel erg goed. Ze is lief voor honden, katten en mensen. Ze is wel wat onzeker, dit komt door haar kleine ongemakken. Ze ziet namelijk niet zo goed en ze heeft slechte achterpoten waardoor ze wat moeilijker loopt. We noemen het bewust geen handicaps omdat ze hier ontzettend goed mee omgaat! Ze vliegt door de kamer en ze springt dol enthousiast in je schoot om je vervolgens te overladen met kusjes. Ook rent ze met gemak met de honden door de tuin en doet ze op haar manier mee met het spel. Raksha is opzoek naar een baasje die haar kan vertellen dat de wereld niet zo eng is. Ze wil heel graag, maar ze weet niet goed hoe. Ze zou het liefst bij iemand zijn die veel tijd met haar kan doorbrengen en veel geduld met haar heeft. Maar het belangrijkste is dat ze bij iemand komt die haar accepteert zoals ze is. Want dat verdiend deze dappere meid. Kan jij deze ‘Bundle of Joy’ een gouden mandje bieden?

In Portugal

Hanny

Maak kennis met Hanny!! Hanny is een teefje van 10 maandjes jong. Hanny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusjes en andere honden. Hanny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze pup is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen.

Brenda

Brenda is het zusje van Muffy. Zij werden als kleine pups gevonden en naar het asiel gebracht. Muffy heeft zijn gouden mandje in Nederland gevonden, nu Brenda nog. Brenda is 7 maanden jong, weegt rond de 12 kilo en heeft een schofthoogte van 40 cm. Zij is sociaal met reutjes, teefjes, kinderen en katten. Brenda is een echte allemansvriend, maar als zij alleen thuis is zal zij wel laten weten dat ongewenste gasten niet welkom zijn. Ook moet zij het wandelen aan de riem nog onder de knie krijgen. Gelukkig is Brenda een snelle leerling en reageert zij goed op beloningen. Brenda vind het heerlijk om aandacht te krijgen, vragen om knuffeltjes zal zij dan ook zeker doen.

Bikkel

Mag ik u voorstellen aan Bikkel. Bikkel is de broer van Beau en ook hij heeft zijn naam te danken aan een oproepje op onze Facebook pagina. Bikkel is een reutje van bijna 1 jaar jong ( november 2019 ). Hij is samen met zijn broer en zus naar het asiel gebracht. Waarom zij naar het asiel gebracht zijn, is ons onbekend. Wat wij wel weten is dat Bikkel een vrolijke jonge man is, en graag bij wil je wil zijn. Hij heeft een schofthoogte van 45 cm en weegt rond de 14 kilo. Ook Bikkel is sociaal met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Lopen aan de riem moet hij nog leren, al denken wij dat hij dit snel onder de knie heeft. Wel zal Bikkel eerst even moeten wennen aan zijn nieuwe omgeving als hij in Nederland aankomt. Kortom, Bikkel is een vrolijke, speelse en vooral lieve hond.

Beau

Dit is Beau. Zij heeft deze naam gekregen na een oproepje op onze facebook pagina. Beau is een teefje van bijna 1 jaar jong ( november 2019 ). Beau is samen met haar broers, Blitz en Bikkel, bij een asiel in Portugal gebracht. Beau heeft een schofthoogte van 45 cm en weegt rond de 15 kilo. Deze mooie dame vind het heerlijk om te spelen, zij houd van actieve spelletjes. Lekker rondrennen in het gras. En als zij eenmaal aan de riem heeft leren lopen gaat zij ook heel graag mee naar het bos. Beau is sociaal met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Of zij alleen thuis kan blijven, is ons onbekend. Dit zal met rust en oefenen vast geen probleem zijn. Beau is een echte allemansvriend, en komt graag knuffeltjes bij je halen.

Blitz gereserveerd

Blitz, de broer van Beau en Bikkel, is net als zijn broer en zus bij het asiel gebracht. Blitz is een vriendelijke jongeman van bijna 1 jaar ( november 2019 ). Blitz is echt het model van de 3. Zo poseert hij graag voor de camera en laat zich dan van zijn beste kant zien. Maar let wel op! Na een uurtje spelen met zijn soortgenootjes, kan het zijn dat zijn net gekamde haartjes uit model zijn. Blitz is echt een pup zoals een pup hoort te zijn. Vrolijk, nieuwsgierig en speels. Blitz staat graag in de belangstelling, en weet dan ook heel goed hoe hij je aandacht kan trekken. Blitz heeft een schofthoogte van 45 cm en weegt rond de 12 kilo. Hij is sociaal met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Aan de riem lopen moet hij nog leren. Omdat Blitz leergierig en nieuwsgierig is denken wij dat hij snel begrijpt wat zijn mensen vrienden van hem willen, en zal hij het heerlijk vinden om een lange wandeling te maken.

Xanne

Xanne, een teefje uit het nest waarvan alle namen met de letter X beginnen. Zij is samen met haar broers en zussen naar een asiel gebracht. Xanne is geboren in oktober 2019, heeft een schofthoogte van rond de 47cm en weegt ongeveer 12 kilo. Xanne heeft een lief karakter en vind het heerlijk om bij je te zijn. Als zij eenmaal gewent is aan haar nieuwe omgeving kruipt Xanne helemaal uit haar schulpje, en zie je een speelse en vrolijke dame tevoorschijn komen. Xanne geniet zichtbaar van alle aandacht die ze krijgt en komt dan ook graag aandacht bij je vragen. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen, of zij met katten kan is nog niet bekend. Aan de riem lopen moet zij nog leren, maar dit zal deze slimme dame snel onder de knie hebben.

xandro

Xandro is de broer van Xenon. En ook hij is bij het asiel afgegeven. Xandro heeft net als zijn broer, zijn naam te danken aan een oproepje op Facebook. Xandro is een vriendelijke hond, maar ook een beetje verlegen in het begin. Hij is geboren in oktober 2019, weegt rond de 15 kilo en heeft een schofthoogte van 48 cm. Xandro is sociaal met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Spelen is dan ook 1 van zijn favoriete dingen om te doen ( naast knuffelen en koekjes krijgen ). Ondanks dat Xandro soms wat verlegen kan zijn, laat hij wel van zich horen als er gespuis rond het huis loopt. Voor zover wij weten is dit niet overmatig, en wil hij alleen laten weten dat ongewenste gasten niet welkom zijn. Deze held op sokken zal echter niet ingrijpen, mocht er dan toch iemand binnen komen die niet gewenst is. Xandro is een slimme jongen en heeft al snel door dat hij voor een pootje een koekje krijgt.

Xenon

Mogen wij je voorstellen aan Xenon. Een reutje van 10 maanden ( oktober 2019 ). Xenon is samen met zijn broer en zussen bij het asiel afgegeven. Waarom zij daar gebracht zijn, weten we niet. Wat wij wel over Xenon kunnen vertellen is dat hij een vriendelijke, sociale en vooral lieve jonge man is. Hij heeft een schofthoogte van rond de 42 cm en weegt ongeveer 11 kg. Xenon vind het heerlijk om lekker te spelen, en is dan ook een vrij actieve hond. Wel moeten wij er bij vertellen dat als hij eenmaal in Nederland is, wel even zal moeten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Xenon kan met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Aan de riem lopen moet hij nog leren, maar aangezien het een slimme jongen is, zal hij dit vrij snel onder de knie hebben. Ondanks zijn kleine staartje, kan hij er heel goed mee kwispelen.

Xanti

Deze knappe dame is Xanti, een teefje van 9 maanden jong ( geboren oktober 2019 ). Xanti heeft, net als haar broers en zussen, haar mooie naam te danken aan een berichtje op Facebook waar wij leuke namen zochten met de letter X. Xanti is een oplettende dame, en wil graag eerst eens even goed bestuderen wat je aan het doen bent voordat ook zij mee gaat doen. Zij heeft dan ook een afwachtend karakter. Maar als je eenmaal haar vertrouwen gewonnen hebt, zie je een lieve, leuke, speelse en vrolijke hond tevoorschijn komen. Xanti heeft een schofthoogte van 43 cm en weegt rond de 12 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Al hebben kindjes die weten dat zij niet over haar heen moeten hangen en niet meteen op haar af rennen, haar voorkeur. Of Xanti met katten kan is nog niet bekend. Al met al is Xanti een zachtaardige en lieve meid die het heerlijk vind om bij je te zijn.

Xina

Ook Xina is 1 van de pups die samen met haar broers en zussen bij het asiel gebracht is, en haar naam te danken heeft aan een oproepje op Facebook. Xina is geboren in Oktober 2019, heeft een schofthoogte van 48 cm en weegt rond de 13 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Of zij ook met katten kan, is niet bekend. Xina is een pientere dame, en weet dan ook wat zij wel en niet prettig vind. Als zij iets onbekends ziet, zal zij eerst even goed observeren wat er allemaal gebeurd voordat zij een beslissing maakt. Xina heeft net als haar andere broers en zussen en kort staartje, hier is zij mee geboren en geen last van. Zij kan nog net zo hard kwispelen als een hond met een lange staart. Xina vind het geweldig om lekker dicht bij je te zijn. Wandelen vind zij ook leuk om te doen, al zal dit nog wel enige training vereisen.

Dobby geadopteerd

Dit zachtaardige kleine mannetje is Dobby!! Dobby is een reutje van 5 maandjes jong. Dobby hebben we uit een vreselijk asiel gehaald vlakbij Lissabon (Midden Portugal). Momenteel verblijft hij in de opvang in Portugal en wordt klaar gemaakt voor de reis naar Nederland. Dobby is erg mens gericht en aanhankelijk, maar kan ook lekker spelen en gek doen met soortgenootjes, reutjes teefjes maakt niet uit. Dobby heeft een heel zacht karakter en zal als hij volwassen is rond de 7 kilo gaan wegen. Hij heeft momenteel een schofthoogte van 27 cm en weegt nog geen 4,8 kilo.

Hessel geadopteerd

Hessel is een reutje bijna 10 maandjes jong. Hessel is samen met zijn moeder broertjes en zusjes gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft een schofthoogte van 35 cm en weegt momenteel 8 kilo. Hessel is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

Haico geadopteerd

Haico is een reutje van bijna 10 maandjes jong. Haico is gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft momenteel een schofthoogte van 37 cm en weegt momenteel 8,5 kilo. Haico is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is bijna klaar om naar Nederland af te reizen

Moksie geadopteerd

Deze zachtaardige dame is Moksie! Deze jonge dame van 8 maandjes jong is als pup geadopteerd, maar omdat de toenmalige eigenaar geen baan kon vinden in de omgeving is hij verhuisd naar een andere plaats voor zijn baan. De hond mocht en kon niet mee. Hij heeft toen de Moksie aan zijn vader gegeven. Zijn vader is in tussentijd zo achteruit gegaan, dat deze niet meer is staat is om de hond te bieden wat ze nodig heeft. Nu is ons de gevraagd of wij willen helpen voor Moksie een thuis te vinden Deze pup verblijft momenteel nog in Portugal, maar is klaar voor de reis naar Nederland. Ze heeft een schofthoogte van 39 cm en weegt 10 kilo. Ze loopt goed aan de lijn. Is zindelijk. Kan goed overweg met soortgenootjes Zij is heel relaxt en heeft een hoog knuffel gehate.