Pups

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd naar leeftijd , worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Raksha

Raksha is samen met haar broers en zussen geboren op 10 september 2019. Raksha geboren met een kleine afwijking / handicap aan haar achter pootjes, hier heeft ze echter niet veel last van en kan goed mee komen met haar broers en zussen. Wel gaat de dierenarts haar nog even controleren en kijken of er eventueel een correctie nodig is. Raksha geniet van het leven, is een nieuwsgierig dametje en zit vol energie. Zij vind het heerlijk om met haar broers en zussen te spelen maar kan ook genieten als ze lekker bij je op schoot mag liggen om te knuffelen.

Hilly

Hilly is een teefje van bijna 4 maandjes jong. Hilly is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met haar moeder, broertjes en zusjes en andere honden. Hilly is een enthousiaste en sociale pup,die houdt aandacht en ook van lekker spelen met broertjes en zusjes Deze pup is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen.Ze heeft momenteel een schofthoogte van 32 cm en weegt rond de 7,5 kilo. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

In Portugal

Hero

Dit is Hero, een jonge Duitse staande ( draadhaar) mix geboren op 1 april 2019.Hero zat samen met zijn broers en zussen in een asiel, hij is als enige overgebleven uit het nest omdat hij niet zo dapper is. Hero is een verlegen mannetje die van knuffelen houd. Omdat er bij het gastgezin meerdere honden lopen durft Hero zelf niet naar zijn opvang moeder te lopen en een knuffeltje te halen, want ja, dan wil de rest van de roedel ook aandacht en dat is dan toch wel heel eng nog allemaal. Spelen vind hij wel leuk om te doen met een aantal mede oppas honden. Voor Hero zijn wij opzoek naar een liefdevol thuis met het liefst 1 andere hond waar hij mee kan spelen en waar zijn zelfvertrouwen weer terug komt. Iemand die met veel liefde en geduld Hero veilig wil laten voelen en weer leren vertrouwen in de mens. Hero houd er van om lekker op de bank / stoel te liggen en languit te genieten van het voor hem zo verdiende zachte bedje.

Haico

Haico is een reutje van bijna 4 maandjes jong. Haico is gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft momenteel een schofthoogte van 37 cm en weegt momenteel 8,5 kilo. Haico is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is bijna klaar om naar Nederland af te reizen

Sky

Dit is Sky. Een vriendelijke en vrolijke jongeman van 7 maanden. Hij vind iedereen aardig, mensen, reutjes, teefjes en een ander soort dierenvriendjes zijn ook geen bezwaar. Sky weegt rond de 10 kilo, heeft een schofthoogte van 38 cm en loopt goed mee aan de riem. Deze allemansvriend verblijft nu nog in Portugal en zou heel graag over willen komen naar Nederland. Samen nieuwe hoofdstukken maken en een zorgeloze toekomst tegemoet gaan.

Hessel

Hessel is een reutje bijna 4 maandjes jong. Hessel is samen met zijn moeder broertjes en zusjes gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft een schofthoogte van 35 cm en weegt momenteel 8 kilo. Hessel is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

Litlle Lilly

Little Lilly is ongeveer 6 a 7  maanden jong. Lilly heeft in die paar maanden al heel wat mee gemaakt, zij is gevonden met haar darmpjes aan de buitenkant ( Rectum Prolaps ). Na 3 operaties en heel veel liefde is zij nu volledig hersteld. Ondanks alles is zij een vrolijke en speelse jonge pup. Little Lilly is sociaal met reutjes en teefjes en vind het heerlijk om lekker in het gras te rollen en rond te rennen.

Bombay

Dit is Bombay, een knappe jonge vent van ongeveer 6 maanden jong. Hij is samen met een groepje andere honden gevonden aan dezelfde weg ergens in de heuvels van Portugal. Bombay vind het heerlijk om lekker in de schaduw te liggen en is gek op een beetje aandacht. Hij heeft een rustig maar toch ook nieuwsgierig karakter en, zoals elke jonge hond vind hij spelen en een wandeling op zijn tijd ook helemaal geweldig. 

Bastogne

Bastogne is een teefje van ongeveer 6 maandjes jong. Zoals veel honden In Portugal is ook Bastogne langs de kant van de weg gedumpt. Een vriendelijke voorbijganger heeft Bastogne mee genomen en naar een opvanggezin gebracht. Het is een vrolijke, lieve en speelse meid die het vertrouwen in de mens nog niet kwijt is. Bastogne heeft haar naam te danken aan het groepje andere honden van haar leeftijd die ook langs dezelfde weg gevonden zijn, deze hebben ook allemaal een soort koekje naam en Bastogne mocht daarin niet ontbreken. Deze mooie dame geniet met volle teugen van elke nieuwe dag en zou graag haar forever home vinden.