Pups

Alle pups zijn gechipt, gevaccineerd naar leeftijd , worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu

In Nederland

Raksha geadopteerd

Raksha, our little bundle of Joy!
Raksha is een ontzettend lieve jonge hond van rond de 7 maanden jong ( 10 september 2019 ). Deze kleine dame moet nog veel leren maar zal al snel je hart veroveren met haar blijdschap! In het opvanggezin gaat het heel erg goed. Ze is lief voor honden, katten en mensen. Ze is wel wat onzeker, dit komt door haar kleine ongemakken. Ze ziet namelijk niet zo goed en ze heeft slechte achterpoten waardoor ze wat moeilijker loopt. We noemen het bewust geen handicaps omdat ze hier ontzettend goed mee omgaat! Ze vliegt door de kamer en ze springt dol enthousiast in je schoot om je vervolgens te overladen met kusjes. Ook rent ze met gemak met de honden door de tuin en doet ze op haar manier mee met het spel. Raksha is opzoek naar een baasje die haar kan vertellen dat de wereld niet zo eng is. Ze wil heel graag, maar ze weet niet goed hoe. Ze zou het liefst bij iemand zijn die veel tijd met haar kan doorbrengen en veel geduld met haar heeft. Maar het belangrijkste is dat ze bij iemand komt die haar accepteert zoals ze is. Want dat verdiend deze dappere meid. Kan jij deze ‘Bundle of Joy’ een gouden mandje bieden?

Diana geadopteerd

Deze lieverd is Diana. Diana was geadopteerd maar is helaas weer opzoek naar haar gouden mandje. Dit kleine meisje is een pup van rond de 6 maanden jong en moet nog veel leren. Diana heeft een zachtaardig karakter, zij is zo zachtaardig dat zij heel veel dingen nog eng en spannend vind. Zij zoekt dan ook een gezin die geduld met haar heeft en alle tijd neemt om te wennen aan nieuwe dingen. Diana heeft al veel mee gemaakt en is daardoor heel erg aanhankelijk geworden, zij loopt het liefst de hele dag achter je aan. Ook is het voor Diana belangrijk dat zij een soortgenootje heeft om mee te spelen. Zij kan met katten, kinderen en het gastgezin waar zij momenteel verblijft heeft ook kippen.

In Portugal

Micha

Micha is een teefje van 4 maanden jong. Zij is ´s nachts bij een vrijwilliger thuis over de schutting gegooid. Ja, letterlijk gegooid. Gelukkig is Micha een onderdanige en vriendelijke dame en kon zij goed opschieten met de waakhonden die er op het terrein lopen. Micha heeft een zachtaardig karakter en vind het heerlijk om bij je te zijn, vooral kinderen is ze gek op. Micha heeft een schofthoogte van rond de 25cm en weegt ongeveer 7 kilo.

Henny gereserveerd

Deze vrolijke spontane dame is Henny!! Henny is een teefje van 10 maandjes jong. Henny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusje en andere honden. Henny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze jonge dame is super enthousiast en staat vrolijk in het leven. is een pup. Ze is lekker speels en onbevangen. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

Ticky

Deze mooie dame is gevonden langs een drukke weg, waar ze helemaal alleen rond liep. Ticky, zo heet ze, is naar een huis gelopen vlakbij de drukke weg, waar ze jankend voor de deur ging zitten. De mensen die daar wonen wouden haar niet binnen laten. Een buurvrouw zag Ticky zitten en heeft een vrijwilliger van ons gebeld voor hulp. Deze heeft Ticky opgehaald en is met haar naar de dierenarts gegaan. Daar was duidelijk te zien dat Ticky vol met teken zat. De dierenarts heeft Ticky verlost van al haar teken en de zorg gegeven die ze nodig had. Ticky is een teefje van rond de 3 maanden jong en is een echte allemansvriend. Zij heeft een schofthoogte van 30cm en weegt rond de 6 kilo. Ook is zij sociaal met andere honden, katten en kinderen zijn ook geen bezwaar.

Hanny

Maak kennis met Hanny!! Hanny is een teefje van 10 maandjes jong. Hanny is samen met haar moeder, zusjes en broertjes gevonden in de bergen van Guimaraes. (Noord Portugal) Momenteel verblijft zij nog in Portugal samen met zijn moeder, broertjes en zusjes en andere honden. Hanny is heel aanhankelijk en houdt van lekker ravotten met andere honden. Reu of teef, maakt niet uit. Deze pup is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen.

Sky geadopteerd

Dit is Sky. Een vriendelijke en vrolijke jongeman van 9 maanden. Hij vind iedereen aardig, mensen, reutjes, teefjes en een ander soort dierenvriendjes zijn ook geen bezwaar. Sky weegt rond de 10 kilo, heeft een schofthoogte van 38 cm en loopt goed mee aan de riem. Deze allemansvriend verblijft nu nog in Portugal en zou heel graag over willen komen naar Nederland. Samen nieuwe hoofdstukken maken en een zorgeloze toekomst tegemoet gaan.

Chako geadopteerd

Ons fotomodel Chako is een reutje van 4 maanden jong. Hij is samen met zijn zusje gevonden in de bergen in Portugal. Chako vind het heerlijk om lekker rond te snuffelen en is dan ook vrij nieuwsgierig. Als er een spinnetje of miertje voorbij komt lopen staat Chako te kijken wat het beestje allemaal aan het doen is, en of hij er misschien ook mee kan spelen. Al snel komt hij er achter dat hij toch beter met zijn zus kan gaan spelen, want dat is veel leuker. Ondanks zijn speelse en nieuwsgierige karakter vind Chako het ook fijn om bij de mensen te zijn en veel knuffeltjes en aandacht te krijgen. Kortom: Chako is een vriendelijke en vrolijke pup die graag met zijn baasje de wereld wil ontdekken. Chako heeft een schofthoogte van rond 38 cm en weegt ongeveer 8,5 kilo. 

Janis geadopteerd

Janis is een teefje van 4 maanden oud. Zij is door lieve mensen uit het dodingsstation gered. Janis is een vriendelijke en sociale dame die het heerlijk vind om lekker te spelen. Zij leert momenteel lopen aan een riem en doet het tot nu toe heel erg goed. Janis is sociaal met andere honden en is goed met kinderen.

Luna geadopteerd

Deze mooie dame is Luna, een teefje van rond de 5 maanden jong.Luna is een vriendelijk dame die zichtbaar van het leven geniet. Zij vind het dan ook heerlijk om lekker te spelen en te ravotten. Luna was in Portugal geadopteerd. Maar blijkbaar hadden de adoptanten er niet goed over nagedacht wat de verzorging en opvoeding van een puppy inhoud, en hebben haar terug gebracht naar het asiel. Ondanks alles is Luna vrolijk en sociaal gebleven, ook is zij het vertrouwen in de mens niet kwijt geraakt.

Loez geadopteerd

Deze mooie dame is Loez, een teefje van 4 maanden jong. Loez is samen met haar zus Pimenta achtergelaten in een bos. Wij vermoeden dat zij wel een huis gewent zijn, maar om een voor ons onbekende reden, zijn achtergelaten door hun baasjes. Loez is vriendelijk naar mensen en honden, wel vind zij het heel spannend en is zij soms een beetje terughoudend bij dingen die nieuw voor haar zijn. Loez heeft een schofthoogte van 25/30cm.

Pimenta geadopteerd

Pimenta is samen met haar zus Loez achter gelaten in een bos. Pimenta is een teef van 4 maandjes oud, wij denken dat zij wel een huis gewent is, maar om een door ons onbekende reden, is achtergelaten. Pimenta houd van aandacht en zoekt steun bij haar baasjes in het ontdekken, van de voor haar, grote boze wereld. Net als haar zus is Pimenta vriendelijk naar mensen en honden, al vind zij nieuwe dingen toch vaak nog een beetje spannend. Pimenta heeft een schofthoogte van rond de 25/30cm

Dobby geadopteerd

Dit zachtaardige kleine mannetje is Dobby!! Dobby is een reutje van 5 maandjes jong. Dobby hebben we uit een vreselijk asiel gehaald vlakbij Lissabon (Midden Portugal). Momenteel verblijft hij in de opvang in Portugal en wordt klaar gemaakt voor de reis naar Nederland. Dobby is erg mens gericht en aanhankelijk, maar kan ook lekker spelen en gek doen met soortgenootjes, reutjes teefjes maakt niet uit. Dobby heeft een heel zacht karakter en zal als hij volwassen is rond de 7 kilo gaan wegen. Hij heeft momenteel een schofthoogte van 27 cm en weegt nog geen 4,8 kilo.

Hessel geadopteerd

Hessel is een reutje bijna 10 maandjes jong. Hessel is samen met zijn moeder broertjes en zusjes gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft een schofthoogte van 35 cm en weegt momenteel 8 kilo. Hessel is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is klaar om naar Nederland af te reizen. 

Muffy geadopteerd

Muffy is een reutje van 4 maanden jong, hij werd als kleine pup gevonden en naar het asiel gebracht. Muffy is een vriendelijke en sociale jongeheer. Hij weegt momenteel ongeveer de 5 kilo en heeft een schofthoogte van rond de 20-25cm. Muffy vind iedereen aardig en is nieuwsgierig van aard.

Haico geadopteerd

Haico is een reutje van bijna 10 maandjes jong. Haico is gevonden in de bergen van Guimaraes Noord Portugal. Deze pup heeft momenteel een schofthoogte van 37 cm en weegt momenteel 8,5 kilo. Haico is een pup zoals een pup hoort te zijn. Lekker speels en onbevangen. Deze pup is relaxte met een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd is bijna klaar om naar Nederland af te reizen

Moksie geadopteerd

Deze zachtaardige dame is Moksie! Deze jonge dame van 8 maandjes jong is als pup geadopteerd, maar omdat de toenmalige eigenaar geen baan kon vinden in de omgeving is hij verhuisd naar een andere plaats voor zijn baan. De hond mocht en kon niet mee. Hij heeft toen de Moksie aan zijn vader gegeven. Zijn vader is in tussentijd zo achteruit gegaan, dat deze niet meer is staat is om de hond te bieden wat ze nodig heeft. Nu is ons de gevraagd of wij willen helpen voor Moksie een thuis te vinden Deze pup verblijft momenteel nog in Portugal, maar is klaar voor de reis naar Nederland. Ze heeft een schofthoogte van 39 cm en weegt 10 kilo. Ze loopt goed aan de lijn. Is zindelijk. Kan goed overweg met soortgenootjes Zij is heel relaxt en heeft een hoog knuffel gehate.

Camisa geadopteerd

Deze vrolijke jonge meid is Camisa, een teefje van 4 maanden jong. Camisa vind het heerlijk om samen met haar broer te spelen. Als haar broer eventjes geen zin heeft, of voor de zoveelste keer, afgeleid word dan zoekt zij een ander speelmaatje om lekker mee te ravotten. Camisa is een sociale dame en is vriendelijk tegen iedereen die zij tegen komt en wil dan ook met iedereen vriendjes zijn. Na een drukke dag vriendjes maken ligt Camisa toch het liefst lekker warm in haar mandje ( of nog liever naast haar baasjes ) om even haar schoonheidsslaapje te doen. Camisa is samen met haar broer gevonden in de bergen van Portugal. Zij weegt rond de 10 kilo en heeft een schofthoogte van 36/37 cm.