Honden met een handicap

Alle honden zijn gechipt, gevaccineerd, gecastreerd / gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Momenteel verblijven er geen honden met een handicap in Nederland bij een gastgezin. 

In Portugal

Louis

Louis is een vrolijke en vriendelijke jonge man van 15 maanden. Louis was geadopteerd door een gezin in Portugal, zij hebben de schuttingdeur open laten staan waardoor Louis ontsnapt is en aangereden door een auto. Zij hebben hem meteen naar de dierenarts gebracht en daar bleek dat hij een operatie nodig had. Helaas hebben zijn baasjes hem nooit opgehaald. Hij mist van 1 voorpootje een klein stukje en van zijn andere pootje zijn de teentjes weg, Louis heeft dus nog 3 en een half pootje. Ondanks alles is Louis toch een vrolijke hond gebleven, is hij sociaal met zowel reutjes als teefjes en kan hij ook met katten. Louis gaat graag met je mee en vind het geweldig om te socializen. Louis verblijft momenteel nog bij de dierenarts, helaas kan hij daar niet voor altijd blijven. Louis is klaar om naar Nederland te komen en zou nu toch echt graag naar een liefdevolle familie gaan.

Snow

Dit is Snow, Een reutje van 1 jaar jaar jong. Snow is een lieve, sociale hond met een zacht karakter. Snow is naar het asiel gebracht omdat hij doof is. Een vreselijk asiel waar de kans op overleven niet heel groot is, en zeker niet voor een hond die doof is.
Snow is een echte gezinshond, hij kan met katten, kinderen, andere honden en is vriendelijk tegen iedereen.