Honden met een handicap

Alle honden zijn gechipt, gevaccineerd, gecastreerd / gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Momenteel verblijven er geen honden met een handicap in Nederland bij een gastgezin. 

In Portugal

Louis geadopteerd

Louis is een vrolijke en vriendelijke jonge man van 2 jaar. Louis is gek op water, samen in de tuin spelen en met water kliederen is 1 van zijn favoriete hobby’s, dat hij daarna in bad moet vind hij helemaal niet erg.Louis gaat graag met je mee en vind het geweldig om te socializen en te spelen met andere honden.Louis was geadopteerd door een gezin in Portugal, zij hebben de schuttingdeur open laten staan waardoor Louis ontsnapt is en aangereden door een auto. Zij hebben hem meteen naar de dierenarts gebracht en daar bleek dat hij een operatie nodig had. Helaas hebben zijn baasjes hem nooit opgehaald.Hij mist van 1 voorpootje een klein stukje en van zijn andere pootje zijn de teentjes weg, Louis heeft dus nog 3 en een half pootje. Ondanks alles is Louis toch een vrolijke hond gebleven, is hij sociaal met zowel reutjes als teefjes en kan hij ook met katten. Louis verblijft momenteel bij een gastgezin in Portugal, waar hij de hele dag speelt met zijn viervoeter vriendjes. Louis is klaar om naar Nederland te komen en zou nu toch echt graag naar een liefdevolle familie gaan.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, er zijn op aanvraag filmpjes van hem beschikbaar

Zorro geadopteerd

Zorro! Een lieve, vriendelijke, vrolijke jongeman van bijna 2 jaar ( geboren 24-01-2019 ).
Zorro is op straat gedumpt en door lieve buurtbewoners naar de kennel gebracht. Zijn voormalige baasjes willen niks meer van hem weten. Waarom, weten wij niet, maar een vermoeden hebben wij wel. Zorro is blind aan zijn linker oog. Dit maakt hem echter niet minder leuk, en hij heeft er zelf totaal geen last van. Zorro is in de bloei van zijn leven en geniet er met volle teugen van. Het enige wat hij nog mist is, iemand waar hij zichzelf mag zijn, een maatje, iemand om mee te knuffelen en samen de wereld ontdekken. Zorro weegt rond de 15 kilo en heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm. Ook is Zorro sociaal met reutjes en teefjes.