Reutjes

Alle reutjes zijn gechipt, gevaccineerd, gecastreerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu

In Nederland

In Portugal

Louis

Louis is een vrolijke en vriendelijke jonge man van 2 jaar. Louis is gek op water, samen in de tuin spelen en met water kliederen is 1 van zijn favoriete hobby’s, dat hij daarna in bad moet vind hij helemaal niet erg.Louis gaat graag met je mee en vind het geweldig om te socializen en te spelen met andere honden.Louis was geadopteerd door een gezin in Portugal, zij hebben de schuttingdeur open laten staan waardoor Louis ontsnapt is en aangereden door een auto. Zij hebben hem meteen naar de dierenarts gebracht en daar bleek dat hij een operatie nodig had. Helaas hebben zijn baasjes hem nooit opgehaald.Hij mist van 1 voorpootje een klein stukje en van zijn andere pootje zijn de teentjes weg, Louis heeft dus nog 3 en een half pootje. Ondanks alles is Louis toch een vrolijke hond gebleven, is hij sociaal met zowel reutjes als teefjes en kan hij ook met katten. Louis verblijft momenteel bij een gastgezin in Portugal, waar hij de hele dag speelt met zijn viervoeter vriendjes. Louis is klaar om naar Nederland te komen en zou nu toch echt graag naar een liefdevolle familie gaan.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, er zijn op aanvraag filmpjes van hem beschikbaar

Horus

Mogen wij u voorstellen aan Horus. Een reutje van 6 jaar jong ( 2014 ). Horus is een sociale man, zowel met reutjes als met teefjes. Ook kinderen vind hij wel leuk, maar of hij katten ook gezellig vind weten wij niet ( dit zou eventueel getest kunnen worden). Horus is op straat gevonden en naar een kennel gebracht. Zijn schofthoogte is tussen de 50 en 55 cm, en hij weegt rond de 22 kilo. Horus is een vriendelijke, lieve, sociale, vrolijke en aanhankelijke hond, die het heerlijk vind om bij je te zijn. Deze knappe man kan al een beetje mee lopen aan de riem en geniet dan ook met volle teugen als hij een blokje om mag met 1 van de vrijwilligers. Horus is een slimme jongen en heeft dan ook snel door wat er van hem verwacht word. Spelletjes waar er lekkere koekjes verstopt zijn die hij mag opzoeken zijn helemaal zijn ding. Hij gaat dan ook vol enthousiasme opzoek naar de lekkere beloning. Horus is een echte allemansvriend en wil dan ook graag nieuwe vriendjes maken.

Sam

Sam, een vrolijke, energieke man van 6 jaar ( geboren 2014 ). Sam is op straat gedumpt, en door bezorgde mensen naar het asiel gebracht. Omdat Sam op straat gedumpt is, gaan wij er vanuit dat hij gewent is aan het leven in een huis. Dit zal uiteraard bij aankomst in Nederland wel even wennen zijn. Sam is een sociale hond, zowel met reutjes als teefjes. Ook kinderen zijn geen bezwaar. Of Sam met katten kan, is ons onbekend. Wat wij wel weten, is dat Sam een geweldige lieve hond is, die het dubbel en dwars verdient om zijn forever home te vinden. Sam heeft een schofthoogte van rond de 50 cm en weegt ongeveer 15 kilo. Sam kan al mee lopen aan de riem en is een echte allemansvriend. Hij komt dan ook graag knuffeltjes bij je halen, of daagt je uit om samen te gaan spelen.

Zorro

Zorro! Een lieve, vriendelijke, vrolijke jongeman van bijna 2 jaar ( geboren 24-01-2019 ). Zorro is op straat gedumpt en door lieve buurtbewoners naar de kennel gebracht. Zijn voormalige baasjes willen niks meer van hem weten. Waarom, weten wij niet, maar een vermoeden hebben wij wel. Zorro is blind aan zijn linker oog. Dit maakt hem echter niet minder leuk, en hij heeft er zelf totaal geen last van. Zorro is in de bloei van zijn leven en geniet er met volle teugen van. Het enige wat hij nog mist is, iemand waar hij zichzelf mag zijn, een maatje, iemand om mee te knuffelen en samen de wereld ontdekken. Zorro weegt rond de 15 kilo en heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm. Ook is Zorro sociaal met reutjes en teefjes.

Kiko

Kiko is een vrolijke en sociale jongeman van 2 jaar. Hij vind het heerlijk om lekker te spelen en aandacht krijgen. Deze mooie man had zijn beide voorpootjes gebroken. Na een operatie en lang revalideren kan Kiko weer vrolijk rondrennen alsof er nooit wat is gebeurd. Kiko verblijft momenteel nog in Portugal maar, kan bij reservering al eerder overkomen naar Nederland. 

Mario

Deze mooie scruffy fluffy is Mario. Mario is een reutje van 2 jaar jong, weegt rond de 15 kilo en heeft een schofthoogte van 48 cm. Ook weet Mario heel goed wat hij wil, en wat hij niet wil. Hij is speels en vind het leuk om actieve spelletjes te doen. In zijn enthousiasme kan hij soms wat ruig zijn tijdens het spelen met andere honden. Sommige honden vinden het leuk, en andere honden vinden het wat minder prettig. Maar als Mario een kameraadje gevonden heeft die net zo dol enthousiast op spelen is als hij, dan kan hij zich uren vermaken en kan een korte wandeling zomaar veranderen in een heerlijk speeluurtje met andere honden. Omdat Mario zo dol is op spelen, adviseren wij om hem niet bij hele jonge kinderen te plaatsen. Hij zal de kids niks doen, maar in een dolle bui is zijn remweg iets langer dan gewoonlijk en zit een botsing al gauw in een klein hoekje. Mario is een echte allemansvriend en vind het dan ook reuze gezellig als er visite langs komt om mee te knuffelen en ravotten. Omdat hij zo´n gezelligheidsdier is vind hij het niet prettig om lang alleen te zijn, dit zal als hij eenmaal in Nederland is ook even wennen zijn en enige oefening nodig hebben. Al met al is Mario een lieve, soms iets wat onhandige, vrolijke vriend die het heerlijk vind om samen met zijn mensen familie te knuffelen.