Reutjes

Alle reutjes zijn gechipt, gevaccineerd, gecastreerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

momenteel verblijven er geen reutjes bij een gastgezin in Nederland

In Portugal

Isaac

Isaac is een klein mannetje van 8 jaar jong!! Momenteel verblijft hij nog in Portugal in de opvang, maar daar kan hij niet blijven. Dit kleine spontane mannetje was geadopteerd vanuit een dodingsstation. Helaas hebben de mensen geen tijd meer voor dit vrolijke mannetje en hebben ons hulp gevraagd om voor hem een voor altijd huis te zoeken in Nederland. Isaac heeft een schofthoogte van 34 cm en weegt momenteel 8 kilo. Hij kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes. Hij is zindelijk Loopt goed mee aan de lijn. Hij is gewend om in een huis te wonen. Deze lieverd is klaar om naar Nederland te komen. Waar mag deze kleine man komen wonen?

Mike gereserveerd

Dit vrolijke kleine mannetje is Mike!! Mike is een reutje van nog geen 2 jaar jong. Hij is gevonden langs de snelweg vlak bij Guimaraes (Noord Portugal.) Gelukkig is hij heel toegankelijk en kwam direct naar de vrijwillers toe rennen. Bij navraag in de buurt en bij de plaatselijke dierenarts kwamen zij er achter, dat hij daar in de buurt gedumpt was. Hij liep al enkele dagen te zwerven. Dit mannetje heeft een schofthoogte van 37 cm en weegt momenteel 14 kilo. Mike is sociaal met soortgenootjes. Zowel reutjes als teefjes. Hij is lekker speels en onbevangen. Hij is relaxt en heeft een hoog knuffel gehalte.

Plutao

Hier weer een geval, waarvan je denk, waarom.
Plutao is een reu van nog geen 1 ½ jaar jong. Deze jonge man heeft niet veel geluk gehad in zijn leven, dit mannetje kreeg niet de zorg en liefde die hij verdiende. Vrijwilligers hebben er alles aan gedaan, om de hond bij de eigenaar weg te krijgen. Het is ze gelukt. Hij is overgebracht naar een zorg hotel waar hij klaar wordt gemaakt voor de reis naar Nederland.
Het bovenbeen van zijn achter pootje was gebroken en daar had de toenmalige eigenaar niks aan laten doen. Het bot is nu op de verkeerde manier aan elkaar gegroeid. Hij kan alles met deze poot. Hij staat alleen een beetje naar buiten. Plutao heeft een schofthoogte van 39 cm en weegt momenteel 9 kilo, is sociaal met kinderen, honden en katten. Hij vindt om lekker de rennen en te spelen met soortgenootjes. Hij is relaxt en heeft een hoog knuffel gehalte. Deze lieverd loopt lekker aan de lijn. Wilt u deze man op video zien, dat kan. Vraag er naar.

Sjors

Sjors is een reu van 4 jaar jong. Sjors is als jonge hond gedumpt in Braga (Noord Portugal). Deze slimmerd ging iedere morgen naar een school, waar de kinderen hem eten gaven. De directie van de school heeft toen der tijd het dodingsstation gebeld om Sjors van straat te halen. Deze hebben hem gevangen en in het station onder gebracht. Een Portugese stichting hebben hem er uit gehaald en in een ander asiel onder gebracht. Daar worden honden niet afgemaakt, maar blijven daar tot aan de dood. Sjors is een x labrador en super sociaal met andere honden, zowel reutjes als teefjes. Hij loopt prima aan de lijn en is gek op aandacht en kinderen.

Kiko

Kiko is een vrolijke en sociale jongeman van 2 jaar. Hij vind het heerlijk om lekker te spelen en aandacht krijgen. Deze mooie man had zijn beide voorpootjes gebroken. Na een operatie en lang revalideren kan Kiko weer vrolijk rondrennen alsof er nooit wat is gebeurd. Kiko verblijft momenteel nog in Portugal maar, kan bij reservering al eerder overkomen naar Nederland. 

Suchi

Suchi is een vriendelijke reu van bijna 6 jaar jong. Hij is geboren in 2013, weegt ongeveer 13 kilo en heeft een schofthoogte van rond de 41 cm. Suchi heeft een vriendelijk karakter en, vind het heerlijk om wandelingen te maken. Lekker in het bos of langs het strand, kennis maken met andere honden en hun baasjes.

Black

Black is een enthousiaste jonge man van bijna 2 jaar die precies weet wat hij wel en niet leuk vind. Hij vind het heerlijk om lekker rond te rennen en te spelen met zijn baasjes. Andere reutjes en katten vind hij niet zo leuk, teefjes daar in tegen zijn favoriet voor deze jonge charmeur. Black weegt ongeveer 26 kilo en heeft een schofthoogte van rond de 55 cm. Black houd van aandacht en weet dan ook precies hoe hij je aandacht moet vragen. Hij is een slimme hond die snel leert en gek is op koekjes. Door zijn energie en enthousiasme plaatsen wij Black niet bij een gezin met hele jonge kinderen, niet omdat hij ze kwaad zou doen maar omdat hij onbedoeld in een dolle bui de kinderen over het hoofd zou kunnen zien. Black is de ideale hond voor actieve mensen die het leuk vinden om lange wandelingen of fietstochten met hem te maken, of een energieke hond zoeken voor bijvoorbeeld flyball, hoopers, of andere actieve activiteiten. Op aanvraag kunnen wij u een filmpje van Black sturen.