Reutjes

Alle reutjes zijn gechipt, gevaccineerd, gecastreerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu

In Nederland

In Portugal

Louis

Louis is een vrolijke en vriendelijke jonge man van 2 jaar. Louis is gek op water, samen in de tuin spelen en met water kliederen is 1 van zijn favoriete hobby’s, dat hij daarna in bad moet vind hij helemaal niet erg.Louis gaat graag met je mee en vind het geweldig om te socializen en te spelen met andere honden.Louis was geadopteerd door een gezin in Portugal, zij hebben de schuttingdeur open laten staan waardoor Louis ontsnapt is en aangereden door een auto. Zij hebben hem meteen naar de dierenarts gebracht en daar bleek dat hij een operatie nodig had. Helaas hebben zijn baasjes hem nooit opgehaald.Hij mist van 1 voorpootje een klein stukje en van zijn andere pootje zijn de teentjes weg, Louis heeft dus nog 3 en een half pootje. Ondanks alles is Louis toch een vrolijke hond gebleven, is hij sociaal met zowel reutjes als teefjes en kan hij ook met katten. Louis verblijft momenteel bij een gastgezin in Portugal, waar hij de hele dag speelt met zijn viervoeter vriendjes. Louis is klaar om naar Nederland te komen en zou nu toch echt graag naar een liefdevolle familie gaan.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, er zijn op aanvraag filmpjes van hem beschikbaar

Horus gereserveerd

Mogen wij u voorstellen aan Horus. Een reutje van 6 jaar jong ( 2014 ). Horus is een sociale man, zowel met reutjes als met teefjes. Ook kinderen vind hij wel leuk, maar of hij katten ook gezellig vind weten wij niet ( dit zou eventueel getest kunnen worden). Horus is op straat gevonden en naar een kennel gebracht. Zijn schofthoogte is tussen de 50 en 55 cm, en hij weegt rond de 22 kilo. Horus is een vriendelijke, lieve, sociale, vrolijke en aanhankelijke hond, die het heerlijk vind om bij je te zijn. Deze knappe man kan al een beetje mee lopen aan de riem en geniet dan ook met volle teugen als hij een blokje om mag met 1 van de vrijwilligers. Horus is een slimme jongen en heeft dan ook snel door wat er van hem verwacht word. Spelletjes waar er lekkere koekjes verstopt zijn die hij mag opzoeken zijn helemaal zijn ding. Hij gaat dan ook vol enthousiasme opzoek naar de lekkere beloning. Horus is een echte allemansvriend en wil dan ook graag nieuwe vriendjes maken.

Sam

Sam, een vrolijke, energieke man van 6 jaar ( geboren 2014 ). Sam is op straat gedumpt, en door bezorgde mensen naar het asiel gebracht. Omdat Sam op straat gedumpt is, gaan wij er vanuit dat hij gewent is aan het leven in een huis. Dit zal uiteraard bij aankomst in Nederland wel even wennen zijn. Sam is een sociale hond, zowel met reutjes als teefjes. Ook kinderen zijn geen bezwaar. Of Sam met katten kan, is ons onbekend. Wat wij wel weten, is dat Sam een geweldige lieve hond is, die het dubbel en dwars verdient om zijn forever home te vinden. Sam heeft een schofthoogte van rond de 50 cm en weegt ongeveer 15 kilo. Sam kan al mee lopen aan de riem en is een echte allemansvriend. Hij komt dan ook graag knuffeltjes bij je halen, of daagt je uit om samen te gaan spelen.

Zorro

Zorro! Een lieve, vriendelijke, vrolijke jongeman van bijna 2 jaar ( geboren 24-01-2019 ). Zorro is op straat gedumpt en door lieve buurtbewoners naar de kennel gebracht. Zijn voormalige baasjes willen niks meer van hem weten. Waarom, weten wij niet, maar een vermoeden hebben wij wel. Zorro is blind aan zijn linker oog. Dit maakt hem echter niet minder leuk, en hij heeft er zelf totaal geen last van. Zorro is in de bloei van zijn leven en geniet er met volle teugen van. Het enige wat hij nog mist is, iemand waar hij zichzelf mag zijn, een maatje, iemand om mee te knuffelen en samen de wereld ontdekken. Zorro weegt rond de 15 kilo en heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm. Ook is Zorro sociaal met reutjes en teefjes.

Kiko

Kiko is een vrolijke en sociale jongeman van 2 jaar. Hij vind het heerlijk om lekker te spelen en aandacht krijgen. Deze mooie man had zijn beide voorpootjes gebroken. Na een operatie en lang revalideren kan Kiko weer vrolijk rondrennen alsof er nooit wat is gebeurd. Kiko verblijft momenteel nog in Portugal maar, kan bij reservering al eerder overkomen naar Nederland. 

Manifred

Manifred is een lieve, vriendelijke, maar vooral geweldige reu die het heerlijk vind om knuffeltjes te komen halen. Hou oud Manifred precies is, weten wij niet. Zijn leeftijd word geschat tussen de 6 en 8 jaar jong. Manifred had chronische oorontsteking in beide oren toen hij uit de kennel gehaald werd en naar de zorgboerderij gebracht werd. Hij is hier inmiddels voor geopereerd en zijn ene oor is volledig hersteld. Zijn andere oor moet zo nu en dan nog wel schoon gemaakt worden. Manifred heeft een schofthoogte van rond de 45 cm en weegt ongeveer 17 kilo. Manifred is een sociale, vrolijke jongeman die nog vol vreugde in het leven staat.