Reutjes

Alle reutjes zijn gechipt, gevaccineerd, gecastreerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu

In Nederland

In Portugal

Fontana

Dit zonnestraaltje is Fontana, een reutje van tussen de 3 en 4 jaar jong ( 31-07-2017 ). Fontana is sociaal met reutjes, teefjes, kinderen en katten. Een echte allemansvriend dus. Bij binnenkomst word je vrolijk begroet, en komt al snel bij je om een knuffeltje vragen. Hij vind iedereen lief, leuk en aardig. Fontana is een echte zonaanbidder en ligt dan ook graag te zonnebaden in de tuin. Of hij alleen thuis kan blijven weten wij niet, dit zal langzaam opgebouwd moeten/kunnen worden. Wel kan hij al mee lopen aan de riem. Dit vind hij geweldig, wandelingen maken en nieuwe vrienden leren kennen. Fontana heeft een schofthoogte van rond de 38 cm.

 

 

 

Chiado gereserveerd

Chiado zoekt liefde. Nou weten wij dat elke hond liefde zoekt, maar Chiado in het bijzonder. Hij heeft in zijn hele leven nog nooit liefde ervaren, en knuffeltjes zijn nieuw voor hem. Chiado is een reutje van 2 jaar ( 2018 ). Hij is sociaal met andere honden, en kinderen vind hij ook helemaal prima. Spelen met zijn soortgenootjes vind hij geweldig, en hij kan ook al een beetje mee lopen aan de riem. Chiado is nog een beetje onzeker en daarom (nog) geen allemansvriend. Hij kijkt eerst even de kat uit boom. Maar dat is ook niet zo gek als je nooit liefde hebt ervaren, en altijd op jezelf hebt moeten vertrouwen. Omdat Ciado een beetje onzeker is, zijn wij opzoek naar een liefdevol gezin die hem vooral liefde en begeleiding kan bieden zodat hij weet dat de wereld ook leuk kan zijn. Ondanks alles heeft Chiado een zachtaardig karakter en doet hij geen vlieg kwaad. Chiado heeft een schofthoogte van rond de 60cm en weegt 25 kilo.

Alex

Deze lieve, vriendelijke allemansvriend is Alex. Alex is een reutje van bijna 3 jaar jong ( april 2018 ). Hij is gewent aan een leven in huis, totdat zijn baasjes gingen emigreren en hem naar de kennel brachten. Alex is sociaal met andere honden, en kinderen vind hij ook helemaal geweldig. Of hij met katten kan, is ons onbekend. Wel kan hij even alleen thuis zijn, mee lopen aan de riem, en verwachten wij dat hij al redelijk zindelijk is. Alex heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm en weegt rond de 22kg. Hij houd van knuffeltjes halen bij zijn baasjes, wandelingen maken, spelen met andere honden en gezellig socializen.

Zorro

Zorro! Een lieve, vriendelijke, vrolijke jongeman van bijna 2 jaar ( geboren 24-01-2019 ). Zorro is op straat gedumpt en door lieve buurtbewoners naar de kennel gebracht. Zijn voormalige baasjes willen niks meer van hem weten. Waarom, weten wij niet, maar een vermoeden hebben wij wel. Zorro is blind aan zijn linker oog. Dit maakt hem echter niet minder leuk, en hij heeft er zelf totaal geen last van. Zorro is in de bloei van zijn leven en geniet er met volle teugen van. Het enige wat hij nog mist is, iemand waar hij zichzelf mag zijn, een maatje, iemand om mee te knuffelen en samen de wereld ontdekken. Zorro weegt rond de 15 kilo en heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm. Ook is Zorro sociaal met reutjes en teefjes.

Kiko

Kiko is een vrolijke en sociale jongeman van 2 jaar. Hij vind het heerlijk om lekker te spelen en aandacht krijgen. Deze mooie man had zijn beide voorpootjes gebroken. Na een operatie en lang revalideren kan Kiko weer vrolijk rondrennen alsof er nooit wat is gebeurd. Kiko verblijft momenteel nog in Portugal maar, kan bij reservering al eerder overkomen naar Nederland. 

Gabriel gereserveerd

Deze mooie, vriendelijke, maar vooral lieve man, is Gabriel. Gabriel is geboren in januari 2020.
Zoals hierboven al in het kort staat beschreven, is Gabriel een vriendelijke jongeman. Gabriel vind het heerlijk om knuffeltjes te halen en is gek op aandacht. Hij is sociaal naar reutjes, teefjes, katten en kinderen. Gabriel zal nog wel even moeten wennen aan het leven in een huis, en wandelen aan de riem vergt ook nog enige oefening. Gabriel is een echte allemansvriend en omdat hij zo graag bij de mensen is, zal hij zich in een huis al snel op zijn gemak voelen. Bovenal is deze mooie lieverd dankbaar, en tevreden.