Teefjes

Alle teefjes zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Kloud

Kloud is een teefje van 3 jaar. Zij is gered uit het dodingsstation en overgebracht naar een zorghotel. Vanuit het zorghotel zou zij naar Duitsland gaan, helaas is zij nooit opgehaald door haar nieuwe adoptanten. Kloud is een echte allemansvriend, zij vind het heerlijk om lekker te spelen en te socializen. Bij het zorghotel loopt zij vrolijk en vrij rond op het erf, en begroet zij elke bezoeker vol enthousiasme. Kloud heeft een schofthoogte van 46cm en weegt rond de 15 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Kloud kan al een beetje mee lopen aan de riem, en autoritjes zijn ook geen probleem voor haar. Ook is knuffelen iets wat zij graag doet. Al met al, is Kloud een super lieve, sociale, vrolijke en speelse dame.

Mentos

Deze mooie krullebol is Mentos, een teefje van 4/5 jaar. Dit kleine meisje is gered uit een asiel, waar zij door de grotere dames en heren tegen het hek werd plat gedrukt. Mentos is een vriendelijke, aanhankelijke dame en weegt rond de 7 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes, kinderen en katten zijn ook geen bezwaar. Mentos kan wel eventjes alleen thuis zijn, maar aan de riem lopen zal zij nog moeten leren. En om maar meteen alle vooroordelen weg te nemen. Ook een oudere hond kun je nog nieuwe trucjes leren. Mentos vind het nog steeds leuk om even gezellig te spelen, al zal dat iets minder lang zijn dan in haar jongere jaren, maar dat mag de pret niet drukken. Na het spelen ligt zij het liefst lekker naast je op de bank om te slapen, of om even een knuffeltje te doen.

In Portugal:

Little Lilly

Little Lilly is rond de 1 jaar  jong. Lilly heeft in het begin van haar jonge leventje al heel wat mee gemaakt, zij is gevonden met haar darmpjes aan de buitenkant ( Rectum Prolaps ). Na 3 operaties en heel veel liefde is zij nu volledig hersteld. Ondanks alles is zij een vrolijke en speelse jonge pup. Little Lilly is sociaal met reutjes en teefjes en vind het heerlijk om lekker in het gras te rollen en rond te rennen.

Ariel

Ariel is samen met haar puppy gedumpt bij een asiel, haar pup is al vrij snel geadopteerd en Ariel bleef alleen achter. Ariel had toen zij werd binnengebracht een blessure aan haar voorpootje, hier is zij voor behandeld en is nu voor de volle 100% hersteld. Ariel is een teefje van bijna 3 jaar ( 08-05-2017 ) en is een echte allemansvriend. Zij loopt goed mee aan de riem en is sociaal met andere honden en katten. Kinderen zijn ook wel leuk, maar Ariel vind het niet prettig als zij door de kinderen stevig word vast gehouden. Dit zal zij dan ook laten merken, zij zal niet meteen bijten maar een gewaarschuwd mens telt voor 2. Dit is waarom wij haar niet bij jonge kinderen plaatsen en het liefst bij kinderen die ervaring hebben met honden, want spelen met de kinderen vind zij geweldig. Ariel kan eventjes alleen zijn als haar baasjes boodschappen moeten doen, en is dan ook zichtbaar blij als je weer thuis komt. Ook vind zij het heerlijk om knuffeltjes te krijgen en samen leuke spelletjes te doen.

Keira

Mogen wij voorstellen: Keira, een teefje van 4 jaar. Keira is samen met haar pups op straat gevonden. Nu zij haar pups groot gebracht heeft, en deze allemaal een gouden mandje gevonden hebben, gaan wij ook voor Keira ons best doen. Zodat ook zij, haar kans op geluk krijgt. Keira is een dame die weet wat ze wil, en wat ze niet wil. Zij word he-le-maal gelukkig van de aandacht van mensen, en is dan ook een echte allemansvriend. Kinderen vind zij ook leuk om mee te spelen, al zal dit het liefst wel een kindje zijn die enige ervaring met honden heeft. Andere honden is Keira wat kritischer op. Zo vind zij alle reutjes leuk, lief en aardig, en zijn dominante teefjes niet zo haar ding. Onderdanige teefjes daar in tegen krijgen wel haar goedkeuring. Omdat Keira netjes mee loopt aan de lijn en een paar uurtjes alleen thuis kan zijn, denken wij dat zij gewent is aan het leven in een huis. Wel zal dit als zij eenmaal in Nederland is, weer even wennen worden. Keira is een slimme meid, en heeft nieuwe trucjes al snel door.

Megan geadopteerd

Mooie Megan is een teefje van rond de 4 jaar ( geboren 2016 ). Megan lag langs een weg, mager, uitgehongerd en helemaal uitgedroogd. De dame die haar gevonden heeft, hoefde geen 2x na te denken en heeft haar in de auto gelegd en is met gierende banden naar de dierenarts gereden. Wonder boven wonder is Megan er bovenop gekomen en is zij klaar voor adoptie. Megan loopt netjes mee aan de riem en is sociaal met andere honden en kinderen. Katten zijn ook geen bezwaar, het gastgezin in Portugal heeft ook katten. Megan is een echte allemansvriend en vind het heerlijk om samen met haar mensenvrienden te spelen.

Dolly geadopteerd

Dolly is een wat oudere dame, maar wat gunnen we haar nog een paar mooie jaren!! Dolly is een teef van ongeveer 8 jaar jong. De kinderen van Dolly’s 1 ste baasje hebben haar naar een doding station gebracht. Dit omdat ze geen tijd voor Dolly hadden. Vrijwilligers hebben Dolly uit het station gehaald en onder gebracht bij een zorg hotel. Vanuit daar is ze geadopteerd door een hele lieve vrouw. Helaas heeft deze vrouw 11 maanden later een hersenbloeding gekregen en was er dermate slecht aan toe dat ze niet meer voor Dolly kon zorgen. Het zorg hotel heeft Dolly opgehaald en ons gevraagd of we haar nog een mooie oude dag wilde bezorgen in Nederland. Momenteel verblijft zij nog in Portugal. Dolly heeft een schofthoogte van 39 cm een kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes. Zo ook kan zij met kinderen en katten onbekend.

Linda

Deze dame is 3 jaar jong en gelukkig gered door hele lieve mensen in Portugal. Deze beauty verblijft momenteel in een opvang gezin met katten en kinderen. Ze is ontzettend lief, makkelijk in de omgang met mensen en dieren. Leergierig en klaar voor haar grote avontuur die Nederland heet. Linda is niet zo heel erg groot, schoft 50 cm. Linda zoekt mensen die begrijpen dat ze zacht van karakter is en tijd nodig heeft om bij te komen van alles. 

Cleo geadopteerd

Cleo is samen met haar dochter gedump in Guimereas. Gelukkig is zij lief voor mens en dier en liet zich makkelijk vangen. Daarna is ze overgebracht naar een zorg hotel, waar ze klaar is gemaakt voor de reis naar Nederland. Ze is sociaal met soortgenootjes en houdt van knuffels en aandacht. Ze loopt goed aan de lijn. Hoe ze reageert op katten is onbekend, hier kan ze op getest worden. Cleo is 1,5 jaar jong, zindelijk, sociaal, speels en geniet zichtbaar van alle aandacht die zij krijgt. Cleo is een medium formaat hond en weegt rond de 18 kilo

Mary geadopteerd

Deze knappe dame is mary, een teefje van 2 jaar jong. Mary is gevonden langs een drukke straat met veel verkeer, zoekende naar haar baasjes die haar daar naar alle waarschijnlijkheid gedumpt hebben. Een aantal auto’s zijn gestopt en hebben geholpen haar te vangen. Na navraag en een lange zoektocht hebben de baasjes van Mary zich nooit gemeld. Wij gaan Mary nu helpen haar wel verdiende forver home te vinden, waar zij de rest van haar leven mag genieten van alle aandacht en liefde. Mary is een vrolijke, lieve jonge meid die graag knuffeltjes komt halen en het heerlijk vind om lekker geborsteld te worden. Zij loopt netjes mee aan de riem en geniet er dan ook van als zij samen met haar baasjes mag gaan wandelen. Mary is een allemansvriend en vind het helemaal niet erg als haar baasjes visite krijgen of tijdens het wandelen even een praatje maken met vriendelijke voorbijgangers. Mochten haar baasjes even naar de winkel moeten vind Mary dat ook geen probleem, dan kan zij even van haar wel verdiende schoonheidsslaapje genieten ( al zal dit in het begin wel even wennen zijn in een nieuwe omgeving met allemaal nieuwe geluiden en geurtjes ). Mary is sociaal met reutjes, teefjes en katten zijn ook geen bezwaar. Zij heeft een schofthoogte van 38 cm en weegt rond de 7,5 kilo.

Sacha geadopteerd

Dit is Sacha, een jonge dame van 2 jaar jong. Zij is door haar baasjes bij het asiel gedumpt omdat deze niet meer voor haar wouden zorgen. Waarom zij dat niet meer willen is voor ons 1 groot raadsel. Sacha is een lieve, sociale hond die volop van het leven geniet. Zo vind zij het heerlijk om lekker te wandelen en actieve spelletjes doen met haar baasjes, om daarna moe maar voldaan in haar mandje ( nou ja, het liefst naast je op de bank ) in slaap te vallen. Sacha is een allemansvriend en is sociaal met reutjes, teefjes en katten. Ook past zij prima in een gezin met kinderen, kinderen zijn leuk om mee te spelen en laten soms, per ongeluk met opzet, wel eens wat lekkers voor haar op de grond vallen. Sacha is een kruising duitse herder x labrador en een slimme meid.