Teefjes

Alle teefjes zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Amy

Hulp nodig voor Amy. Wij zijn voor Amy opzoek naar haar wel verdiende gouden mandje.
Amy verblijft momenteel in Nederland in de opvang, zij kan daar helaas niet langer blijven omdat haar lieve gastgezin gaat verhuizen en haar niet mee kan nemen. Amy is een teefje van rond de 6 jaar jong, en zit nog vol energie.
Amy is cum laude afgestuurd aan de hondenschool en zoekt nu haar forever home. Amy is een lieve, sociale dame en loopt goed mee aan de lijn/riem. Wel zoeken wij voor Amy iemand die al enige ervaring heeft met honden die haar kan begeleiden door middel van motiverende woorden en positiviteit. Doordat Amy een leuke energieke dame is, zoeken wij het liefst iemand met een tuin, die haar zowel lichamelijk als mentaal kan blijven uitdagen en leuke spelletjes met haar doet waar zij gek op is.

In Portugal:

Mary

Deze knappe dame is mary, een teefje van 2 jaar jong. Mary is gevonden langs een drukke straat met veel verkeer, zoekende naar haar baasjes die haar daar naar alle waarschijnlijkheid gedumpt hebben. Een aantal auto’s zijn gestopt en hebben geholpen haar te vangen. Na navraag en een lange zoektocht hebben de baasjes van Mary zich nooit gemeld. Wij gaan Mary nu helpen haar wel verdiende forver home te vinden, waar zij de rest van haar leven mag genieten van alle aandacht en liefde. Mary is een vrolijke, lieve jonge meid die graag knuffeltjes komt halen en het heerlijk vind om lekker geborsteld te worden. Zij loopt netjes mee aan de riem en geniet er dan ook van als zij samen met haar baasjes mag gaan wandelen. Mary is een allemansvriend en vind het helemaal niet erg als haar baasjes visite krijgen of tijdens het wandelen even een praatje maken met vriendelijke voorbijgangers. Mochten haar baasjes even naar de winkel moeten vind Mary dat ook geen probleem, dan kan zij even van haar wel verdiende schoonheidsslaapje genieten ( al zal dit in het begin wel even wennen zijn in een nieuwe omgeving met allemaal nieuwe geluiden en geurtjes ). Mary is sociaal met reutjes, teefjes en katten zijn ook geen bezwaar. Zij heeft een schofthoogte van 38 cm en weegt rond de 7,5 kilo.

Sacha gereserveerd

Dit is Sacha, een jonge dame van 2 jaar jong. Zij is door haar baasjes bij het asiel gedumpt omdat deze niet meer voor haar wouden zorgen. Waarom zij dat niet meer willen is voor ons 1 groot raadsel. Sacha is een lieve, sociale hond die volop van het leven geniet. Zo vind zij het heerlijk om lekker te wandelen en actieve spelletjes doen met haar baasjes, om daarna moe maar voldaan in haar mandje ( nou ja, het liefst naast je op de bank ) in slaap te vallen. Sacha is een allemansvriend en is sociaal met reutjes, teefjes en katten. Ook past zij prima in een gezin met kinderen, kinderen zijn leuk om mee te spelen en laten soms, per ongeluk met opzet, wel eens wat lekkers voor haar op de grond vallen. Sacha is een kruising duitse herder x labrador en een slimme meid.

Noedels

Deze dame werd samen met een andere hond kort geleden, 14 februari, opgemerkt op een verlaten stuk grond in de buurt van Lissabon. Na een melding, zijn vrijwilligers gaan zoeken, maar konden ze niet meer vinden. Tot 2 dagen later zagen mensen haar weer lopen. Gelijk zijn ze er, na een melding, op af gegaan en hebben Noedels kunnen vangen. Het andere hondje was er niet meer op de plek aanwezig. Noedels was zo verwaarloost, dat ze na controle bij een dierenarts gelijk door naar een trimmer is gegaan. Haar vacht was zo slecht en dicht op haar huid vervilt, dat ze er wel wat wonden aan over heeft gehouden. Helaas kregen de vrijwilligers een dag later, het trieste bericht, dat haar maatje dood is gevonden langs de snelweg. Momenteel verblijft Noedels in Portugal bij een opvang gezin, waar ze klaar wordt gemaakt voor de reis naar Nederland. Ze wordt nu goed verzorgt en krijgt de nodige aandacht. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, is ze lief naar mens en dier. Noedels is een zachte dame me een hoog knuffel gehate.

Dolly

Dolly is een wat oudere dame, maar wat gunnen we haar nog een paar mooie jaren!! Dolly is een teef van ongeveer 8 jaar jong. De kinderen van Dolly’s 1 ste baasje hebben haar naar een doding station gebracht. Dit omdat ze geen tijd voor Dolly hadden. Vrijwilligers hebben Dolly uit het station gehaald en onder gebracht bij een zorg hotel. Vanuit daar is ze geadopteerd door een hele lieve vrouw. Helaas heeft deze vrouw 11 maanden later een hersenbloeding gekregen en was er dermate slecht aan toe dat ze niet meer voor Dolly kon zorgen. Het zorg hotel heeft Dolly opgehaald en ons gevraagd of we haar nog een mooie oude dag wilde bezorgen in Nederland. Momenteel verblijft zij nog in Portugal. Dolly heeft een schofthoogte van 39 cm een kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes. Zo ook kan zij met kinderen en katten onbekend.

Linda

Deze dame is 3 jaar jong en gelukkig gered door hele lieve mensen in Portugal. Deze beauty verblijft momenteel in een opvang gezin met katten en kinderen. Ze is ontzettend lief, makkelijk in de omgang met mensen en dieren. Leergierig en klaar voor haar grote avontuur die Nederland heet. Linda is niet zo heel erg groot, schoft 50 cm. Linda zoekt mensen die begrijpen dat ze zacht van karakter is en tijd nodig heeft om bij te komen van alles. 

Cleo

Cleo is samen met haar dochter gedump in Guimereas. Gelukkig is zij lief voor mens en dier en liet zich makkelijk vangen. Daarna is ze overgebracht naar een zorg hotel, waar ze klaar is gemaakt voor de reis naar Nederland. Ze is sociaal met soortgenootjes en houdt van knuffels en aandacht. Ze loopt goed aan de lijn. Hoe ze reageert op katten is onbekend, hier kan ze op getest worden. Cleo is 1,5 jaar jong, zindelijk, sociaal, speels en geniet zichtbaar van alle aandacht die zij krijgt. Cleo is een medium formaat hond en weegt rond de 18 kilo