Teefjes

Alle teefjes zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

In Portugal:

Lisboa

Deze mooie dame is Lisboa. Zij is 3 jaar jong ( juni 2017 ). Lisboa is een kruising herder, weegt rond de 30 kilo en heeft een schofthoogte van 60 cm. Maar laat je vooral niet afschrikken door deze lieve schat, want zij heeft een hartje van goud. Lisboa is een vriendelijke, sociale meid met een zachtaardig karakter. Wij vermoeden dat zij ooit wel gewent is aan het leven in een huis, al zal het wel even weer wennen zijn na lange tijd in het asiel. Lisboa is gek op knuffeltjes en een echte allemansvriend. Zij weet dan ook heel goed hoe zij aandacht kan komen vragen.
Als waakhond is Lisboa niet geschikt, zij vind iedereen lief, leuk en aardig en zal dan iedereen vriendelijk verwelkomen.

Linda

Deze dame is 4 jaar jong en gelukkig gered door hele lieve mensen in Portugal. Deze beauty verblijft momenteel in een opvang gezin met katten en kinderen. Ze is ontzettend lief, makkelijk in de omgang met mensen en dieren. Leergierig en klaar voor haar grote avontuur die Nederland heet. Linda is niet zo heel erg groot, schoft 50 cm. Linda zoekt mensen die begrijpen dat ze zacht van karakter is en tijd nodig heeft om bij te komen van alles. 

Keira

Mogen wij voorstellen: Keira, een teefje van 4 jaar. Keira is samen met haar pups op straat gevonden. Nu zij haar pups groot gebracht heeft, en deze allemaal een gouden mandje gevonden hebben, gaan wij ook voor Keira ons best doen. Zodat ook zij, haar kans op geluk krijgt. Keira is een dame die weet wat ze wil, en wat ze niet wil. Zij word he-le-maal gelukkig van de aandacht van mensen, en is dan ook een echte allemansvriend. Kinderen vind zij ook leuk om mee te spelen, al zal dit het liefst wel een kindje zijn die enige ervaring met honden heeft. Andere honden is Keira wat kritischer op. Zo vind zij alle reutjes leuk, lief en aardig, en zijn dominante teefjes niet zo haar ding. Onderdanige teefjes daar in tegen krijgen wel haar goedkeuring. Omdat Keira netjes mee loopt aan de lijn en een paar uurtjes alleen thuis kan zijn, denken wij dat zij gewent is aan het leven in een huis. Wel zal dit als zij eenmaal in Nederland is, weer even wennen worden. Keira is een slimme meid, en heeft nieuwe trucjes al snel door.

Aurora gereserveerd

Deze golden oldie is Aurora, een teefje van 7 jaar. Aurora is de moeder van Tora en Atena en zij is samen met haar pups door de gemeente in beslag genomen en ondergebracht op een veilige plek. Inmiddels zijn haar pups, geen pups meer maar jonge dames van 2 jaar. Al die tijd wacht Aurora nog steeds op haar gouden mandje, waar zij eindelijk kan gaan genieten van een zorgeloos leventje. Aurora heeft een rustig karakter en is sociaal met reutjes, teefjes, kinderen en katten. Spelen en hardloop wedstrijdjes hoeven voor haar niet zo nodig meer, zij geniet liever van de relax momentjes samen met haar baasjes. Ondanks haar rustige en kalme karakter vind zij een kleine wandeling wel prettig, even de beentjes strekken en wat geurtjes uit de omgeving opdoen. Aurora is een echte allemansvriend en vind het reuze interessant om ook eens gezellig bij de visite op de bank te zitten. Aurora heeft een schofthoogte van rond de 50 cm en weegt tussen de 15 en 18 kilo. Zij kan wel eventjes alleen thuis zijn, maar is geen waakhond die aanslaat als er gespuis voor het huis langs loopt. Eigenlijk is Aurora de ideale hond voor iemand die een gezelschap diertje zoek om samen mee te knuffelen. Niks moet,         ( bijna ) alles mag.

Carlinda

Carlinda, een teefje van 2 jaar jong. Zij zou in Portugal naar een gouden mandje gaan, maar helaas bleek dit toch niet zo te zijn. Carlinda heeft een operatie aan haar heup gehad, daardoor loopt zij een beetje anders, dan anders. Gelukkig kan zij gewoon alles nog doen en heeft zij hier absoluut geen last meer van. Carlinda heeft een schofthoogte van ongeveer 55cm en weegt rond de 24 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes, katten en kinderen. Of zij alleen thuis kan blijven weten wij niet, omdat zij nog nooit in een huis gewoond heeft. Wel kan zij al een beetje mee lopen aan de riem, al zal dit nog wel enige oefening nodig zijn. Carlinda vind het heerlijk om met haar baasjes te knuffelen en samen de wereld te ontdekken.
De zus van Carlinda is al in Nederland, nu Carlinda nog.