Teefjes

Alle teefjes zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Amarel gereserveerd

Amarel is een hond uit duizenden. Heb ze weinig zo lief gezien!! Ze is een teefje van 2 jaar jong en komt uit (Noord Portugal). Deze dame was geadopteerd, maar de adoptanten moet haar met veel verdriet herplaatsen. Dit omdat 1 van de kinderen een allergische reactie heeft gekregen. Ze verblijft in de buurt van Groningen. Wij hopen spoedig voor haar een nieuw thuis te vinden. Amarel is erg mens gericht, en heeft een hoog knuffel gehalte. Ze kan met goed met andere honden en houdt van lekker spelen en gek doen. Ze kan met kinderen Ze kan met katten (video beschikbaar) Ze loopt goed aan de lijn Ze is leergierig Ze is zindelijk

In Portugal:

Lilly

Lilly is een teefje van 2 ½ jaar jong.
Ze heeft een schofthoogte van 53 cm en weegt 16.8 kilo.
Door een scheiding van de eigenaren in Portugal kan Lilly niet blijven bij haar familie. Dit is de reden, dat wij op zoek gaan naar een nieuwe familie in Nederland.
Ze is erg speels en vind het fijn om te rennen. Lilly houd van knuffelen. Ze is leergierig. Lilly kan met andere honden, zowel met reutjes als teefjes, maar niet met katten. Ze rent achter katten aan.
Autorijden geen probleem.
Ze loopt goed aan de lijn.
Wie wilt deze meid een mandje bieden?

Laica

Laica is een ruwharig Portugees Podengo teefje van 3 jaar jong met een schofthoogte van 38 cm hoog en ongeveer 10 kilo.
Laica is een verlegen maar lieve hond. Ze kan met andere hondjes, zowel reutjes als teefjes. Zo ook kan ze met kinderen en katten.
Ze kan even alleen thuis blijven.
Autorijden vind ze prima.
Ze is op zoek naar iemand die haar tijd zal geven en veel liefde om de nieuwe wereld te verkennen.
Wie o wie wilt haar het verdiende mandje geven?

Keira geadopteerd

Mogen wij voorstellen: Keira, een teefje van 4 jaar. Keira is samen met haar pups op straat gevonden. Nu zij haar pups groot gebracht heeft, en deze allemaal een gouden mandje gevonden hebben, gaan wij ook voor Keira ons best doen. Zodat ook zij, haar kans op geluk krijgt. Keira is een dame die weet wat ze wil, en wat ze niet wil. Zij word he-le-maal gelukkig van de aandacht van mensen, en is dan ook een echte allemansvriend. Kinderen vind zij ook leuk om mee te spelen, al zal dit het liefst wel een kindje zijn die enige ervaring met honden heeft. Andere honden is Keira wat kritischer op. Zo vind zij alle reutjes leuk, lief en aardig, en zijn dominante teefjes niet zo haar ding. Onderdanige teefjes daar in tegen krijgen wel haar goedkeuring. Omdat Keira netjes mee loopt aan de lijn en een paar uurtjes alleen thuis kan zijn, denken wij dat zij gewent is aan het leven in een huis. Wel zal dit als zij eenmaal in Nederland is, weer even wennen worden. Keira is een slimme meid, en heeft nieuwe trucjes al snel door.

Daisy geadopteerd

Deze dame op leeftijd is Daisy. Daisy is een teefje van 10/11 jaar ( 2010 ). Zij is al puppy naar de kennel gebracht, en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds haar gouden mandje niet gevonden. Dit is geheel buiten haar schuld om, want Daisy is een vriendelijke, vrolijke, sociale en rustige dame. Ook kan zij wel eventjes alleen thuis zijn en lopen aan de riem gaat ook steeds beter. Daisy heeft een schofthoogte van 45cm en weegt rond de 13 kilo. Daisy is een echte allemansvriend en laat geen kans onbenut om een knuffeltje te komen halen. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Of zij met katten kan, weten wij niet. Ondanks haar leeftijd, heeft Daisy nog steeds haar gekke momentjes en is ze zo speels als een puppy

Azalea geadopteerd

Kijk dit lachebekkie nou toch eens. Haar naam is Azalea en is 3 jaar jong (2017). Zij is als kleine puppy naar het asiel gebracht en heeft nog steeds haar gouden mandje niet gevonden. Omdat de dierenarts een zwak voor Azalea heeft, neemt hij haar zo vaak hij kan mee naar zijn huis. Helaas kan hij haar niet houden omdat hij veel te druk met werken is, en Azalea dus niet de aandacht kan geven die zij verdient. Azalea is sociaal met honden en katten. Kinderen moet ze nog even aan wennen, want die kleine druktemakers doen soms best wel een beetje gek. Azalea is een echte allemansvriend en komt je dan ook vriendelijk begroeten als je binnen komt. Ook kan zij mee lopen aan de riem en vind het dan ook helemaal geweldig als het tijd is voor de wandeling. Knuffeltjes kan zij zichtbaar van genieten en komt er dan ook graag om vragen. Azalea is een slimme meid en heeft al snel door wat je van haar wil, en voor een lekkere traktatie doet zij extra haar best. Zij heeft een schofthoogte van 50cm en weegt rond de 20 kilo.