Teefjes

Alle teefjes zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

In Portugal:

Inez

Deze vrolijke meid is Inez. Een teefje van 3 jaar ( juni 2017 ). Inez is als jonge pup, samen met de rest van het nest, bij het asiel gebracht. Al haar boers en zussen zijn geadopteerd. Maar Inez niet. Zij zit, 3 jaar later, nog steeds in het asiel. Waarom, wij hebben geen idee. Inez is een geweldige hond. Lief, vriendelijk, sociaal. Gewoon een hond, zoals een hond hoort te zijn. Inez heeft een schofthoogte van 50cm weegt rond de 25 kilo. Zij kan met andere honden en kinderen. Of zij met katten kan, weten wij niet. Wel is Inez een echte allemansvriend en kan zij al een beetje mee lopen aan de riem. Inez is ook gek op knuffeltjes en spelen met zowel haar mens- en hondenvriendjes.

Venus

Dit knappe koppie is van Venus, een teefje van 3 jaar jong
( 01-01-2018 ). Venus leefde samen met nog een 2 honden op straat. Zij werden gevoerd door een vrouw die in de buurt woonde. Op een dag zag de vrouw dat 1 van de 3 op de grond lag. Aangereden door een auto! Gelukkig hebben alle honden het overleefd, en zijn wij nu opzoek naar een gouden mandje voor Venus. Venus heeft een schofthoogte van 55cm en weegt rond de 21 kilo. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Of Venus met katten kan, weten wij niet. Venus verblijft momenteel bij een gastgezin in Portugal en kan al eventjes alleen thuis zijn ( al zal dit in Nederland wel opgebouwd moeten worden ). Ook kan zij al een beetje mee lopen aan de riem. Venus is een slimme meid en pakt alles snel op, wat er van haar gevraagd word.

Keira

Mogen wij voorstellen: Keira, een teefje van 4 jaar. Keira is samen met haar pups op straat gevonden. Nu zij haar pups groot gebracht heeft, en deze allemaal een gouden mandje gevonden hebben, gaan wij ook voor Keira ons best doen. Zodat ook zij, haar kans op geluk krijgt. Keira is een dame die weet wat ze wil, en wat ze niet wil. Zij word he-le-maal gelukkig van de aandacht van mensen, en is dan ook een echte allemansvriend. Kinderen vind zij ook leuk om mee te spelen, al zal dit het liefst wel een kindje zijn die enige ervaring met honden heeft. Andere honden is Keira wat kritischer op. Zo vind zij alle reutjes leuk, lief en aardig, en zijn dominante teefjes niet zo haar ding. Onderdanige teefjes daar in tegen krijgen wel haar goedkeuring. Omdat Keira netjes mee loopt aan de lijn en een paar uurtjes alleen thuis kan zijn, denken wij dat zij gewent is aan het leven in een huis. Wel zal dit als zij eenmaal in Nederland is, weer even wennen worden. Keira is een slimme meid, en heeft nieuwe trucjes al snel door.

Daisy

Deze dame op leeftijd is Daisy. Daisy is een teefje van 10/11 jaar ( 2010 ). Zij is al puppy naar de kennel gebracht, en heeft tot op de dag van vandaag nog steeds haar gouden mandje niet gevonden. Dit is geheel buiten haar schuld om, want Daisy is een vriendelijke, vrolijke, sociale en rustige dame. Ook kan zij wel eventjes alleen thuis zijn en lopen aan de riem gaat ook steeds beter. Daisy heeft een schofthoogte van 45cm en weegt rond de 13 kilo. Daisy is een echte allemansvriend en laat geen kans onbenut om een knuffeltje te komen halen. Zij is sociaal met reutjes, teefjes en kinderen. Of zij met katten kan, weten wij niet. Ondanks haar leeftijd, heeft Daisy nog steeds haar gekke momentjes en is ze zo speels als een puppy

Azalea gereserveerd

Kijk dit lachebekkie nou toch eens. Haar naam is Azalea en is 3 jaar jong (2017). Zij is als kleine puppy naar het asiel gebracht en heeft nog steeds haar gouden mandje niet gevonden. Omdat de dierenarts een zwak voor Azalea heeft, neemt hij haar zo vaak hij kan mee naar zijn huis. Helaas kan hij haar niet houden omdat hij veel te druk met werken is, en Azalea dus niet de aandacht kan geven die zij verdient. Azalea is sociaal met honden en katten. Kinderen moet ze nog even aan wennen, want die kleine druktemakers doen soms best wel een beetje gek. Azalea is een echte allemansvriend en komt je dan ook vriendelijk begroeten als je binnen komt. Ook kan zij mee lopen aan de riem en vind het dan ook helemaal geweldig als het tijd is voor de wandeling. Knuffeltjes kan zij zichtbaar van genieten en komt er dan ook graag om vragen. Azalea is een slimme meid en heeft al snel door wat je van haar wil, en voor een lekkere traktatie doet zij extra haar best. Zij heeft een schofthoogte van 50cm en weegt rond de 20 kilo.