Teefjes

Alle teefjes zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Cora

Deze mooie seniore dame is Cora, een teefje van rond de 8 jaar. Cora is een grote lieve lobbes die geen vlieg kwaad doet, en heeft dan ook het liefst de hele dag gezelschap van de puppy’s en de andere honden om zich heen heeft. Zij is sociaal naar honden en vind het leuk om kennis te maken met andere viervoeters die zij tegenkomt. Dus laat je niet afschrikken door haar imposante uiterlijk want schijn bedriegt in dit geval. Cora loopt netjes mee aan de riem, en je hoeft voor haar niet als een jonge hinde uren in het bos rond te rennen. Gewoon een rustige wandeling met zo nu en dan een momentje van enthousiasme en genieten van de omgeving. Eenmaal thuis vind Cora het heerlijk om lekker even bij te komen op haar eigen plekje, maar gezellig bij je op de bank vind zij ook geen probleem, al zul je dan zelf waarschijnlijk op de grond zitten ( smiley ). Omdat Cora zo’n gezelligheidsdier is zijn wij opzoek naar mensen die al een hond hebben die Cora heerlijk kan bemoederen, want dat is wat zij het liefst doet, zorgen voor andere honden.

In Portugal:

Little Lilly

Little Lilly is rond de 1 jaar  jong. Lilly heeft in het begin van haar jonge leventje al heel wat mee gemaakt, zij is gevonden met haar darmpjes aan de buitenkant ( Rectum Prolaps ). Na 3 operaties en heel veel liefde is zij nu volledig hersteld. Ondanks alles is zij een vrolijke en speelse jonge pup. Little Lilly is sociaal met reutjes en teefjes en vind het heerlijk om lekker in het gras te rollen en rond te rennen.

Rosita gereserveerd

Mag ik u voorstellen aan Rosita, een teefje van rond de 1 jaar jong. Rosita is een vriendelijke en vrolijke jonge dame die het heerlijk vind om samen te spelen. Actieve spelletjes vind zij ook geweldig om te doen, net als lekker wandelen in het bos of in een park. Al zal zij eerst wel even moeten wennen aan haar nieuwe omging en vreemde geurtjes hier in Nederland. Rosita is sociaal met reutjes, teefjes, kinderen en katten zijn ook geen bezwaar. Rosita heeft momenteel een schofthoogte van 42 cm en weegt rond de 9 kilo.

Ariel

Ariel is samen met haar puppy gedumpt bij een asiel, haar pup is al vrij snel geadopteerd en Ariel bleef alleen achter. Ariel had toen zij werd binnengebracht een blessure aan haar voorpootje, hier is zij voor behandeld en is nu voor de volle 100% hersteld. Ariel is een teefje van bijna 3 jaar ( 08-05-2017 ) en is een echte allemansvriend. Zij loopt goed mee aan de riem en is sociaal met andere honden en katten. Kinderen zijn ook wel leuk, maar Ariel vind het niet prettig als zij door de kinderen stevig word vast gehouden. Dit zal zij dan ook laten merken, zij zal niet meteen bijten maar een gewaarschuwd mens telt voor 2. Dit is waarom wij haar niet bij jonge kinderen plaatsen en het liefst bij kinderen die ervaring hebben met honden, want spelen met de kinderen vind zij geweldig. Ariel kan eventjes alleen zijn als haar baasjes boodschappen moeten doen, en is dan ook zichtbaar blij als je weer thuis komt. Ook vind zij het heerlijk om knuffeltjes te krijgen en samen leuke spelletjes te doen.

Fiona gereserveerd

Fiona is een teefje van rond de 4 jaar ( 2016 ) en een echte allemansvriend(in). Zij is gevonden in de bergen waar zij al een paar dagen rondzwierf. Een lieve vrouw heeft haar mee genomen naar huis en rondvraag gedaan om haar baasje te vinden. Helaas heeft niemand zich gemeld en mogen wij een gouden mandje voor haar zoeken. Fiona is echt een lieverd, zij kan met kinderen en andere honden, zowel reutjes als teefjes. Of zij met katten kan is nog onbekend, maar dit kan getest worden mocht het nodig zijn. Ook is er een filmpje van Fiona beschikbaar die wij kunnen sturen mocht u interesse hebben. Fiona heeft een schofthoogte van 43cm en weegt rond de 22 kilo. Fiona kan eventjes alleen thuis zijn als haar baasjes een boodschapje moeten halen, loopt netjes mee aan de riem en is gek op knuffeltjes en koekjes.

Megan gereserveerd

Mooie Megan is een teefje van rond de 4 jaar ( geboren 2016 ). Megan lag langs een weg, mager, uitgehongerd en helemaal uitgedroogd. De dame die haar gevonden heeft, hoefde geen 2x na te denken en heeft haar in de auto gelegd en is met gierende banden naar de dierenarts gereden. Wonder boven wonder is Megan er bovenop gekomen en is zij klaar voor adoptie. Megan loopt netjes mee aan de riem en is sociaal met andere honden en kinderen. Katten zijn ook geen bezwaar, het gastgezin in Portugal heeft ook katten. Megan is een echte allemansvriend en vind het heerlijk om samen met haar mensenvrienden te spelen.

Dolly geadopteerd

Dolly is een wat oudere dame, maar wat gunnen we haar nog een paar mooie jaren!! Dolly is een teef van ongeveer 8 jaar jong. De kinderen van Dolly’s 1 ste baasje hebben haar naar een doding station gebracht. Dit omdat ze geen tijd voor Dolly hadden. Vrijwilligers hebben Dolly uit het station gehaald en onder gebracht bij een zorg hotel. Vanuit daar is ze geadopteerd door een hele lieve vrouw. Helaas heeft deze vrouw 11 maanden later een hersenbloeding gekregen en was er dermate slecht aan toe dat ze niet meer voor Dolly kon zorgen. Het zorg hotel heeft Dolly opgehaald en ons gevraagd of we haar nog een mooie oude dag wilde bezorgen in Nederland. Momenteel verblijft zij nog in Portugal. Dolly heeft een schofthoogte van 39 cm een kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes. Zo ook kan zij met kinderen en katten onbekend.

Umma

Dit is Umma, een labrador teefje van 4 jaar jong ( geboren 2016 ). Umma is door haar baasjes achtergelaten omdat deze door omstandigheden naar een verzorgingshuis gegaan zijn. Umma is een echte allemansvriend, kinderen, volwassenen, katten, honden, zij vind iedereen lief. Momenteel verblijft zij in een kennel, hier voelt zij zich helemaal niet op haar gemak. Je ziet haar oogjes dan ook echt oplichten als er iemand langs komt om haar aandacht te geven. Umma vind het heerlijk om lekker een blokje om te gaan en loopt goed mee aan de riem. Omdat Umma gewent is aan het leven in een huis is de kans groot dat zij zindelijk is, zij kan mee in de auto, en alleen thuis blijven is ook geen probleem (maar niet te lang natuurlijk want dan mist ze haar mensenvriendjes).

Linda

Deze dame is 3 jaar jong en gelukkig gered door hele lieve mensen in Portugal. Deze beauty verblijft momenteel in een opvang gezin met katten en kinderen. Ze is ontzettend lief, makkelijk in de omgang met mensen en dieren. Leergierig en klaar voor haar grote avontuur die Nederland heet. Linda is niet zo heel erg groot, schoft 50 cm. Linda zoekt mensen die begrijpen dat ze zacht van karakter is en tijd nodig heeft om bij te komen van alles. 

Cleo

Cleo is samen met haar dochter gedump in Guimereas. Gelukkig is zij lief voor mens en dier en liet zich makkelijk vangen. Daarna is ze overgebracht naar een zorg hotel, waar ze klaar is gemaakt voor de reis naar Nederland. Ze is sociaal met soortgenootjes en houdt van knuffels en aandacht. Ze loopt goed aan de lijn. Hoe ze reageert op katten is onbekend, hier kan ze op getest worden. Cleo is 1,5 jaar jong, zindelijk, sociaal, speels en geniet zichtbaar van alle aandacht die zij krijgt. Cleo is een medium formaat hond en weegt rond de 18 kilo

Mary geadopteerd

Deze knappe dame is mary, een teefje van 2 jaar jong. Mary is gevonden langs een drukke straat met veel verkeer, zoekende naar haar baasjes die haar daar naar alle waarschijnlijkheid gedumpt hebben. Een aantal auto’s zijn gestopt en hebben geholpen haar te vangen. Na navraag en een lange zoektocht hebben de baasjes van Mary zich nooit gemeld. Wij gaan Mary nu helpen haar wel verdiende forver home te vinden, waar zij de rest van haar leven mag genieten van alle aandacht en liefde. Mary is een vrolijke, lieve jonge meid die graag knuffeltjes komt halen en het heerlijk vind om lekker geborsteld te worden. Zij loopt netjes mee aan de riem en geniet er dan ook van als zij samen met haar baasjes mag gaan wandelen. Mary is een allemansvriend en vind het helemaal niet erg als haar baasjes visite krijgen of tijdens het wandelen even een praatje maken met vriendelijke voorbijgangers. Mochten haar baasjes even naar de winkel moeten vind Mary dat ook geen probleem, dan kan zij even van haar wel verdiende schoonheidsslaapje genieten ( al zal dit in het begin wel even wennen zijn in een nieuwe omgeving met allemaal nieuwe geluiden en geurtjes ). Mary is sociaal met reutjes, teefjes en katten zijn ook geen bezwaar. Zij heeft een schofthoogte van 38 cm en weegt rond de 7,5 kilo.

Noedels geadopteerd

Deze dame werd samen met een andere hond kort geleden, 14 februari, opgemerkt op een verlaten stuk grond in de buurt van Lissabon. Na een melding, zijn vrijwilligers gaan zoeken, maar konden ze niet meer vinden. Tot 2 dagen later zagen mensen haar weer lopen. Gelijk zijn ze er, na een melding, op af gegaan en hebben Noedels kunnen vangen. Het andere hondje was er niet meer op de plek aanwezig. Noedels was zo verwaarloost, dat ze na controle bij een dierenarts gelijk door naar een trimmer is gegaan. Haar vacht was zo slecht en dicht op haar huid vervilt, dat ze er wel wat wonden aan over heeft gehouden. Helaas kregen de vrijwilligers een dag later, het trieste bericht, dat haar maatje dood is gevonden langs de snelweg. Momenteel verblijft Noedels in Portugal bij een opvang gezin, waar ze klaar wordt gemaakt voor de reis naar Nederland. Ze wordt nu goed verzorgt en krijgt de nodige aandacht. Ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, is ze lief naar mens en dier. Noedels is een zachte dame me een hoog knuffel gehate.

Sacha geadopteerd

Dit is Sacha, een jonge dame van 2 jaar jong. Zij is door haar baasjes bij het asiel gedumpt omdat deze niet meer voor haar wouden zorgen. Waarom zij dat niet meer willen is voor ons 1 groot raadsel. Sacha is een lieve, sociale hond die volop van het leven geniet. Zo vind zij het heerlijk om lekker te wandelen en actieve spelletjes doen met haar baasjes, om daarna moe maar voldaan in haar mandje ( nou ja, het liefst naast je op de bank ) in slaap te vallen. Sacha is een allemansvriend en is sociaal met reutjes, teefjes en katten. Ook past zij prima in een gezin met kinderen, kinderen zijn leuk om mee te spelen en laten soms, per ongeluk met opzet, wel eens wat lekkers voor haar op de grond vallen. Sacha is een kruising duitse herder x labrador en een slimme meid.