Teefjes

Alle teefjes zijn gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd, worm en vlo vrij, gezond verklaard door een dierenarts en voorzien van een Europees paspoort.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Jolanda 06 38483484 / jolanda@homelessdogs.eu
Stacey 06 14474604 / stacey@homelessdogs.eu

In Nederland

Preta

Deze meid is Preta, een teefje van bijna 1,5 jaar jong. Preta was in Portugal gereserveerd en na de feestdagen zou zij opgehaald worden, helaas zijn de mensen niet op komen dagen en geven geen gehoor meer. Daarom zoeken wij voor deze lieve dame een gouden mandje in Nederland. Preta is erg mens gericht maar vind het ook heerlijk om lekker te ravotten met soortgenootjes. Zij is zindelijk, loopt goed mee aan de riem en kan zowel met kinderen als met katten. Kortom Preta is een lieve, sociale dame die klaar is om haar adoptiegezin te overladen met heel veel liefde. Zij heeft een schofthoogte van 42 cm,  weegt rond de 11 kilo en komt over een paar dagen aan in Nederland

In Portugal:

Julia

Voor deze jonge dame Julia zijn we op zoek naar een voor altijd huis!
Julia is een teefje van 12 maandjes jong, heeft een schofthoogte van 44 cm en weegt momenteel 9,2 kilo.
Wij hebben Julia uit een vreselijk asiel gehaald vlakbij Lissabon (Midden Portugal), ondanks alles is Julia is erg sociaal naar soortgenootjes en is erg mens gericht en aanhankelijk. Ze heeft een heel zacht karakter, luistert goed en loopt al lekker aan de lijn.
Zo ook en is zij gek op kinderen, katten onbekend, daar zou ze op kunnen worden getest.

Dolly

Dolly is een wat oudere dame, maar wat gunnen we haar nog een paar mooie jaren!! Dolly is een teef van ongeveer 8 jaar jong. De kinderen van Dolly’s 1 ste baasje hebben haar naar een doding station gebracht. Dit omdat ze geen tijd voor Dolly hadden. Vrijwilligers hebben Dolly uit het station gehaald en onder gebracht bij een zorg hotel. Vanuit daar is ze geadopteerd door een hele lieve vrouw. Helaas heeft deze vrouw 11 maanden later een hersenbloeding gekregen en was er dermate slecht aan toe dat ze niet meer voor Dolly kon zorgen. Het zorg hotel heeft Dolly opgehaald en ons gevraagd of we haar nog een mooie oude dag wilde bezorgen in Nederland. Momenteel verblijft zij nog in Portugal. Dolly heeft een schofthoogte van 39 cm een kan goed overweg met zowel reutjes als teefjes. Zo ook kan zij met kinderen en katten onbekend.

Cleo

Cleo is samen met haar dochter gedump in Guimereas. Gelukkig is zij lief voor mens en dier en liet zich makkelijk vangen. Daarna is ze overgebracht naar een zorg hotel, waar ze klaar is gemaakt voor de reis naar Nederland. Ze is sociaal met soortgenootjes en houdt van knuffels en aandacht. Ze loopt goed aan de lijn. Hoe ze reageert op katten is onbekend, hier kan ze op getest worden. Cleo is 1,5 jaar jong, zindelijk, sociaal, speels en geniet zichtbaar van alle aandacht die zij krijgt. Cleo is een medium formaat hond en weegt rond de 18 kilo

Linda

Deze dame is 3 jaar jong en gelukkig gered door hele lieve mensen in Portugal. Deze beauty verblijft momenteel in een opvang gezin met katten en kinderen. Ze is ontzettend lief, makkelijk in de omgang met mensen en dieren. Leergierig en klaar voor haar grote avontuur die Nederland heet. Linda is niet zo heel erg groot, schoft 50 cm. Linda zoekt mensen die begrijpen dat ze zacht van karakter is en tijd nodig heeft om bij te komen van alles. 

Rebecca

Rebecca is een teefje van  2 jaar. Deze dame is uit een asiel in Portugal gehaald in de buurt van Lissabon. Rebecca is een Podengo mix en vriendelijk tegen iedereen behalve katten, daar rent ze achteraan. Honden daar in tegen vind zij helemaal geweldig om lekker mee te spelen, rennen en gek doen. Ook houd Rebecca er van om lekker geaait te worden. Zij weet dan ook heel goed hoe ze om een beetje aandacht moet vragen, dan gaat ze op haar rug liggen en kijkt je heel lief aan. Rebecca moet in het begin een klein beetje wennen aan alle vreemde geluiden om haar heen maar als ze eenmaal gewent is dan heb je een geweldige hond aan haar. Echt een maatje voor het leven.